VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 17:14:30 04/05/09 Sun
Author: Fleur
Subject: even van me af schrijven

lieve lieve Sanne, Maarten en Timo,

Ik denk veel aan jullie, en weet jullie zijn veilig, veilig bij de Here God.
Lieve Maarten, het is nu ook tijd om te vertellen hoe jij bent gestorven, mama is bezig om alles te verwerken en te schrijven, en nu wordt het tijd dat ik jou verhaal vertel lieve zoon.
Sanne, ik heb het van jou gedaan, en kan het verdriet aan.
Timo, ook jou geboorte en jou sterven ben ik mee bezig en ook dat ga ik op papier zetten om het beter te kunnen verwerken, en het nog beter een plek te kunnen geven in mijn leven.
Het is langzamerhand de tijd om ook dit te gaan doen.
ik moest dit gewoon even kwijt, het helpt mij om het te schrijven wat ik ga doen, het voelt voor mij dan alsof het makkelijker is om eraan te beginnen, nu ik hier schrijf. Ik ben wel blij met het expressieboard, voor mij een goede uitlaatklep.
Okay, ik ga weer verder om alles wat er met jullie gebeurt is en hoe het allemaal gebeurt is een plek te geven en het samen met God te verwerken, en Hij geeft me de kracht om dit te doen.
Fleur.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.