VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678910 ]
Subject: NAJAVA TAKMIČENJA - NOVOGODIŠNJI ZEZ 14


Author:
Razorni as već divlja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 21:55:15 12/27/13 Fri

Ljubitelji enigmatike navikli su odavno da priređujem sjajna takmičenja, uključujući tu i ono za sam doček Nove godine. Tradicija se nastavlja, a novogodišnji ZEZ 14 (Zoranove enigmatske zavrzlame 14) počeće 31. decembra u 23:00 i trajaće do 1. januara u 23:00.

Najboljeg rešavača očekuje vrlo lepa nagrada: karta za koncert Deep Purple! Ovi velikani rok muzike gostuju u Beogradu 18. februara, tako da će pobednik takmičenja imati priliku da sa mnom ide na koncert. Nagrada se ne može preneti na drugoga, jer ovo je nešto čime častim ljude koje smatram da su mi prijatelji. Jedina mogućnost zamene nagrade je da dobitniku pošaljem paket slatkih proizvoda, što mislim da je takođe primamljivo.

Pored te glavne nagrade biće još nekih lepih nagrada, od kojih će jedna svakako biti za najuspešnijeg rešavača koji pošalje rešenja do 3 časa ujutro. Sistem takmičenja je takav da rešavači mogu u dva navrata da šalju svoje odgovore, a jedan takmičar moći će da osvoji maksimalno dve nagrade. Napominjem da na turniru ima i negativnih poena, pa oni koji žele da se naspavaju nakon dočeka Nove godine to će koštati izvestan broj poena - ne mnogo, ali ko zna, možda i to može da odluči pobednika!

Ovaj put u kompletu zadataka neće biti mini-kviza, ali će ipak i ljubitelji kvizova imati priliku da sa mnom idu na koncert. Naime, krajem januara planiram da u restoranu "Orao" u Beogradu održim tradicionalnu dodelu nagrada za najbolje učesnike Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste, a tom prilikom prirediću kviz, na kome će glavna nagrada biti identična kao na ZEZ 14! O detaljima kviz turnira bićete obavešteni blagovremeno, možda dođe i do promene lokacije u slučaju velikog broja zainteresovanih takmičara.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.