VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678910 ]
Subject: REZULTATI TAKMIČENJA


Author:
Dr A. Vasiljević
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 23:26:37 10/01/13 Tue

Na večerašnjem takmičenju u rešavanju enigmatskih zadataka učestvovalo je 8 rešavača. Da je moglo više - verovatno je moglo, pogotovo jer su zadaci skinuti 28 puta sa interneta. U svakom slučaju, najvažnije je da su se rešavači dobro zabavili, a sastavljači zadataka, braća Đorđe i Miloš Karna, imali su lep enigmatski debi i dobili su pohvale za ono što su pripremili.

Konačan plasman:

1. Ilija Đurković (CG) - 90 poena (od mogućih 140)
2. Ivan Andonov - 78
3. Branislav Nikić - 65
4. Luka Pavičić (HRV) - 62
5. Rade Goljović - 60
6. Nataša Petrović (BiH) - 51
7. Dejan Minić - 38
8. Milica Jokanović - 14

Poredak na kvizu (broj tačnih odgovora na 10 pitanja)

1. Ivan Andonov 7 (na osnovu najboljeg vremena)
2. Milica Jokanović 7
3. Rade Goljović 7
4. Ilija Đurković 5
5. Luka Pavičić 4
6. Branislav Nikić 3
7. Nataša Petrović 2

Pobednik takmičenja i najuspešniji učesnik iz inostranstva je Ilija Đurković, koji će dobiti dve nagrade - knjigu Sanje Bajić "Anglicizmi u srpskom jeziku" i knjigu "Mozgonetke" od Mikloša Marotija. Pobednik kviza Ivan Andonov dobiće takođe "Mozgonetke", dok će Nataša Petrović, koja je prvi put nastupila na ovakvom takmičenju, primiti poštom moju knjigu "Put ka vrhu". Milica Jokanović je ostala kratkih rukava na kvizu, ali ako hoće, može da dobije još bolju nagradu - da ide sa mnom na koncert Pitera Gebrijela :)

Hvala svima koji su izdvojili svoje vreme za ovo takmičenje. Nadam se da ćete svi uskoro rešavati i moje enigmatske, logičke i kviz zadatke u Ligi rešavača.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.