VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: NEKE ODLUKE KOJE SAM DONEO


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 22:46:41 02/19/13 Tue

Kad se čovek približi smrti počne drukčije da gleda neke stvari u životu, poželi da uradi određene promene. Prethodnih nedelja, nakon teške operacije, imao sam dovoljno vremena da razmislim i donesem neke odluke koje će možda ražalostiti one koji poštuju moj rad i sasvim izvesno obradovati one koji su se trudili da mi zagorčaju život. Međutim, kao što nema razloga za tugu, tako nema ni za zluradost, jer bavljenje ovim hobijem nastavljam u formi koja mi odgovara, na dobrobit i slavu enigmatike (što sam radio i svih proteklih godina).

Ukoliko me ne bude mrzelo, jednom prilikom ću detaljnije obrazložiti svoje odluke. Što se tiče takmičenja koja sam organizovao, skoro sva ću ponuditi dobrovoljcima da ih nastave, jer nisam sebičan pa da sve odmah ugasim. O tome će biti više reči u posebnim porukama.

Nakon što pročitate ovu poruku ne trudite se da pišete na forum (sem ako nemate neku drugu temu), jer sam podesio moderatorski režim i zbog svog zdravstvenog stanja ne želim ikakve diskusije. Odluke koje sam doneo su sledeće:

1. Neću više učestvovati na enigmatskim takmičenjima (sa izuzetkom TV kvizova u kojima se može osvojiti veliki novac)

2. Neću više organizovati takmičenja.

3. Posvećujem se enigmatskoj publicistici.

4. Napuštam Enigmatski savez Srbije i ne dolazim na bilo šta što organizuju.

Na kraju bih se zahvalio svima koji su bili nedavno u "Orlu" i doprineli da mi ovaj oproštajni skup ostane u lepom sećanju. Nije mi žao što sam se nakon toga razboleo i narednih nekoliko dana morao da provedem u krevetu!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.