VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: PUT KA VRHU - reč autora i zahvalnost kolegama


Author:
Dr A. Vasiljević
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 17:25:48 07/13/13 Sat

Na adrese ljudi kojima sam obećao primerak knjige PUT KA VRHU ovih dana su otile poiljke s tom knjigom - od Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, pa sve do daleke Kanade. Hvala jo jednom svima na pokazanoj kolegijalnosti, dobroj saradnji i lepim rečima koje su imali za mene!

Upravo takva podrka koju sam imao bila je presudna da i pored nezavidne finansijske situacije napravim novu vrhunsku knjigu. tedeo sam due vremena, neto novca su mi obezbedili roditelji i stric, pa sam se ponovo upustio u avanturu za koju je izvesno da se ne moe finansijski isplatiti. Međutim, znate i sami koliko sam u ivotu poklonio enigmatici i ljubiteljima enigmatike - ampion sam u svemu, pa tako i u nesebičnosti koju pokazujem.

Svedoci smo da je ivot vrlo promenljiva kategorija i da ne moemo predvideti ta nam budućnost donosi (u ta sam se uverio na najgori način, kroz teku operaciju koju sam imao). To je bio jedan od razloga zbog kojih sam odlučio da već u 42. godini objavim zbirku svojih najboljih radova, koja će biti na ponos ne samo mene nego i srpske enigmatike. Ta zbirka će se sastojati od četiri knjige, kojima će biti predstavljeno moje stvaralatvo i rezultati. Dakle, na najbolji način će se pokazati zbog čega sam već sada legenda srpske enigmatike, a tek sam (daj boe) na pola pređenog puta.

to se tiče prve knjige iz serijala, nije zgoreg reći da je ovo najbolja dosadanja knjiga sa tzv. sitnim zagonetkama, praktično mali udbenik enigmatike koji moe posluiti novajlijama kao vodič na putu u zagonetnu zemlju Enigmiju, ali i starijim kolegama da dobiju neke ideje i inspiraciju. Cena koju sam odredio (700 dinara) je smeno niska u odnosu na kvalitet knjige, stoga bi trebalo da je kupe svi koji sebe smatraju ljubiteljima enigmatike. To da li je Zoran Radisavljević kao čovek ovakav-onakav, nebitno je, jer ova i naredne knjige koje pripremam pokazaće ko sam i ta sam u svetu enigmatike - ampion nad ampionima.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.