VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: Re: Obaranje bloga


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 12:13:41 07/22/13 Mon

>A budeš li mi brisao poruke, oboriću ti blog kao
>i prošli put.
>Gornju rečenicu, bez imalo stida, Zoran napisa na
>mom blogu.

Pa naravno - ako hoćeš da gušiš istinu i slobodu reči, onda očekuj da ću se inatiti kako bi neka istina koju imam da saopštim ipak doprla do javnosti.

>Ne, neću obarati ovaj forum koji je poznat po
>toleranciji. Dozvoljeno je gazdu bloga hvaliti na sva
>usta, ali ako se zucne slovo koje se ne svidi
>imenovanom, odmah se to briše.

Nemoj samo ti da pričaš o tome šta ko briše, jer kod tebe se brišu i potpisane i anonimne poruke koje ti se ne sviđaju, dok anonimne čiji sadržaj je uperen protiv mene ostavljaš. Ja sam obrisao jednu anonimnu poruku - ako neko hoće nešto da mi poruči javno, nek se potpiše.

Neke kolege verovatno ne znaju da si me izbacio sa svoje fejsbuk grupe, tako da više ne mogu tamo da pišem poruke. S druge strane, ja tebe nisam izbacio iz "Kluba ljubitelja kvizova", nego si dobrovoljno otišao kad sam zabranio da se grupa svakodnevno zatrpava reklamiranjem enigmatskih sajtova (što ste radili jedan momak i ti). Niko od 200 kolega kvizaša tada ti nije dao podršku, pošto su zadovoljni načinom na koji sam moderator grupe.

>Ne, neću ništa obarati. Zoran se sam potrudio da
>obori svoj forum. Svojevremeno je ovo bilo mjesto na
>koje su svi rado dolazili, a onda je Zoran rastjerao
>jednog po jednog.

Rasterali ste sami sebe. Tobože ste neki ljubitelji enigmatike i anagrama, a nećete da date dva evra po kolu kao kotizaciju za takmičenje, nećete ni da kupujete moje knjige. S druge strane, odlične su vam bile "Enigmatska radionica" i razna enigmatska, kviz i logička takmičenja koja sam (na internetu i po raznim gradovima Srbije) organizovao 10 GODINA, ulažući u to veliku količinu vremena, trud i novac. Jebi se i ti i ostale "kolege" koje misle da je tako nešto pošteno i kolegijalno.

>Dakle, Zorane, slobodno nastavi da iznosiš neistine i
>poluistine o meni ali OVDJE.
>Nećeš ti meni
>određivati o čemu i mome smijem a o kome ne
>smijem da pišem. (Ili hoćeš?!)

Očekuj da ću, kad god pišeš nešto što mi se ne sviđa, reagovati kao i uvek (argumentovano i istinito) KOD TEBE. Piši o čemu god hoćeš, ali sigurno ću reagovati kad god pišeš afirmativne stvari o ljudima za čije ime se vezuju afere i negativne pojave (u čemu su i ti više nego aktivan saučesnik).

>potpuno razumijem kolege koji se
>kriju iza pseudonima, ili kažu :"Neću se miješati
>u vaš sukob".

U, da, mene se svi tako plaše... Pre će biti da su svesni da govorim istinu, pa ćute jer ne mogu da te podrže argumentima.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.