VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: SAOPŠTENJE ZA ENIGMATSKU JAVNOST BR. 1


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 10:52:30 09/04/13 Wed

SAOPŠTENJE ZA ENIGMATSKU JAVNOST BR. 1:

Jebem vam mater svima koji podržavate ove lažove, lopove i ološ iz Enigmatskog saveza Srbije!

Neko od vas je telefonom pozvao moju majku Zlaticu (72 godine stara) i uznemirio je pričom kako se njen sin prepucava po internet blogu sa enigmatama. Jadna majka, popila je dva "bensedina" da se smiri, posle me je pozvala i u suzama molila da okrenem leđa svemu i odjebem kretene, jer imao sam tešku operaciju, nisam potpuno zdrav i negativna energija može da mi naškodi zdravlju.

Moja majka bi, nakon što sam joj ukratko objasnio o čemu se radi i kakvo je stanje na domaćoj enigmatskoj sceni, imala šta da kaže svima vama u lice, ali ne može ovako preko kompjutera, pa ću stoga preneti ukratko njene impresije, baš ovim rečima. "Teraj ih u pizdu materinu, zašto moraš da se svađaš njima. Znaju svi da si najbolji, mogu samo da ti zavide. Šta će ti to priznanje da si najuspešniji enigmata Srbije, koliko si pehara osvojio. Koga uopšte briga za enigmatski savez, samo vas koji ste u njemu i njihove porodice. Taj matori Bovan, ko je taj pokvarenjak, šta te briga za njega, nek se slika za novine i televiziju ako hoće. Ako te psuju i vređaju da nemaš decu ignoriši to, ne moraš da se spuštaš na njihov nivo. Ne vredi ti da isteruješ istinu, oni se drže zajedno".

I šta da kažem? Žena je potpuno u pravu, a ja kao dobar sin moram da je poslušam.

(Nakon ovog saopštenja sledi saopštenje broj 2, koje je Bovan jutros više puta izbrisao i onda zaista završavam sa njegovim idiotskim blogom i svim kretenima koji podržavaju neistinu i nepravdu, lažno morališu i u čoporu me napadaju za nekakav verbalni delikt, a neki od njih su u stanju i da telefonom uznemiravaju moju staru majku)

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.