VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: PAUZA


Author:
Dr A. Vasiljević
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 12:06:12 09/04/13 Wed

Odlučio sam, slično Banetu Nikiću, da barem mesec dana ne posećujem okupljališta enigmata, a ako bude trebalo pauza će biti i duža (sve dok se Bane ne vrati neću ni ja).

Mom dragom kolegi se izvinjavam što je zbog mene došao u neprijatnu situaciju da vam se opravdava, jer sporne zagonetke su bile napravljene s naslovom "Crtice iz Enigmatskog saveza Srbije" i zamišljene su kao komentar aktuelnog stanja u Enigmatskom savezu Srbije. Iznad pomenutih rebusa kojih se zgražavate bio je naslov "Živanićev portparol (rebusi-blizanci)". Tako nešto i treba da bude vulgarno, jer ljudi iz Enigmatskog saveza Srbije godinama rade mnogo odvratnije stvari i smeju nam se u lice. Posle tih stvari ne reagujete jer ne želite da se zamerate kolegama, ali zato svi osuđujete neki verbalni delikt, jedva ste dočekali da u čoporu napadnete Radisavljevića, Žecu, Baneta i ostale učesnike kolonije.

Jedino u čemu je Bane pogrešio jeste jedan izraz koji je upotrebio - ne mrzim onog čoveka, on mi se GADI. Pravio je nekakvu "Gromoglasnu tišinu" na svom blogu, slao hrpu mejlova da podigne hajku na mene, a sad ćete zbog toga videti dve malo duže tišine, možda i još neku.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.