VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78910 ]
Subject: IDEM(O) DALJE!


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 21:28:19 09/17/13 Tue

Mada sam osoba koja drži svoju reč, najavljena pauza potrajala je kraće pošto se pojavila mogućnost koja je u višem interesu ljubitelja enigmatike. Naime, u saradnji sa časopisom "Enigmatika" biće održano 12. Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste, čime se nastavlja lepa tradicija, ovaj put i uz redovne komentare na stranicama "Enigmatike".

Što se tiče prethodnih zbivanja, u kojima su se pojedine osobe ponašale kao da su nekakvi pobednici u ratu, poručujem im da Quizmaster Arvidas Veljić nije poražen, jer na njegovoj strani su činjenice i istina. Nisam se osramotio ja, nego Enigmatski savez Srbije i pojedinci koji su učestvovali u neverovatnoj krađi i nepravdi koja je nedavno naneta Sretenu Periću. Brukaju se i svi koji su pohrlili u prve borbene redove da napadnu mene zbog nekakvog verbalnog delikta, a ćute o pomenutom skandalu u Vranju, kao što godinama ćute o podlim postupcima i nepravdama koje pojedinci iz ESS sistematski nanose meni, najuspešnijem enigmati u Srbiji. O prebacivanju para koje pripadaju ESS na privatni račun predsednika saveza (za šta su na skupštini ponuđena neka smešna opravdanja) da i ne govorimo.

Dakle, moje privremeno povlačenje, koje je usledilo nakon što je neko telefonom uznemiravao moju majku, završeno je. Moja voljena majka, zbog čijih suza sam nešto nerado obećao, biće jaka i shvatiće kako je njen sin isuviše važna figura u svetu enigmatike da bi otišao u nekakvu samoizolaciju. Dve nedelje bilo je sasvim dovoljno da razočaranje u ljudski rod ostavim iza sebe. Nastavljam dalje svoje enigmatske aktivnosti, a u saradnji sa Željkom Dimovićem i ED "Đorđe Natošević" iz Sombora uskoro bi trebalo da budu organizovane još neke lepe stvari na dobrobit enigmatike. A već 29. septembra na forumu će se svojim enigmatskim radovima predstaviti braća Đorđe i Miloš Karna, mladići koji su do sada bili poznati pre svega kao talentovani i uspešni kvizaši.

Čestitom i poštenom kolegi Branislavu Nikiću, koji je zbog prozivki pojedinaca prestao da uređuje svoj odlični blog "Rebusi", želim da što pre nastavi sa radom, jer nema nikakve sramote u tome što je rešavao moje zagonetke "Crven ban", čija šesta stranica pod nazivom "Crtice iz ESS" je bila vid protesta protiv toga što nam se neki lažovi i prevaranti otvoreno smeju u lice. U isto vreme, te osobe koje se zgražavaju nad mojim izazivačkim postupkom godinama ne smeju da zucnu ništa o raznim daleko sramotnijim događanjima u ESS!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.