VoyForums

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8910 ]
Subject: 10 ZA 10 U 10 I 10 - PLASMAN TAKMIČARA


Author:
Arvidas Veljić
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 17:51:01 07/07/12 Sat

Današnji rešavački turnir protekao je u znaku broja 10, ali premda je dokument sa zadacima skinut 14 puta ni to nije bilo dovoljno da bude barem 10 takmičara. Ipak, znajući da su velike vrućine i da je sezona godišnjih odmora, zadovoljan sam odzivom ljudi, stoga hvala svima koji su rešavali moje zagonetke i na taj način mi čestitali jubilej foruma.

Prvo mesto zauzeo je Marko Obradović iz Beograda, koji začudo nije rešio nijedan rebus, ali je kod ostatka zadataka bio veoma efikasan. Marko je za nagradu osvojio 1000 dinara, a pripašće mu i neka zanimljivost koju ću uskoro doneti iz Praga.

Na drugo mesto plasirao se Ilija Đurković iz Podgorice, koji je prvi put učestvovao na nekom od mojih turnira. Treće mesto zauzeo je Đorđe Karna iz Beograda, a preko 50% poena imali su još Milan Sečujski (Novi Sad), Čedomir Milanović (Kikinda) i Luka Pavičić (Split). Budući da je najavljeno 10 nagrada, to znači da će svi učesnici turnira nešto dobiti - nekima će biti uručen primerak knjige "Ikona svetli" Dinka Kneževića, a onima koji već imaju tu zbirku anagrama biće poslata neka druga knjiga.

Što se tiče današnjih zadataka, izgleda da su takmičarima najmanje prijali rebusi, koji imaju efektna rešenja, ali ih nije lako pronaći. Na kraju se ipak ispostavilo da su svi zadaci rešeni, stoga verujem da su zagonetke koje sam pripremio bile zanimljive i izazovne, odnosno za uživanje enigmatskim sladokuscima.


Uploaded with ImageShack.us

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2017 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.