VoyForums

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8910 ]
Subject: (N)OVOGODIŠNJA LIGA REŠAVAČA


Author:
Dr A. Vasiljević
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 00:14:10 10/03/12 Wed

Poštovani ljubitelji enigmatike,

Zadovoljstvo mi je obavestiti da za Novu godinu spremam veliki enigmatski turnir, (N)OVOGODIŠNJU LIGU REŠAVAČA. Takmičari će imati priliku da od 1. do 15. januara 2013. godine (ako dotle ne bude smaka sveta) rešavaju čak 100 izvrsnih enigmatskih zadataka koje pripremam. Ne samo što ćete moći da uživate u tim radovima, nego će i svaki takmičar dobiti neku lepu nagradu, a za one najbolje rešavače biće vrlo vredne.

Uslov za učešće na turniru je da se do 25. decembra 2012. pošalje neki novogodišnji poklon na moju kućnu adresu: Zoran Radisavljević, Narodnog fronta 18, 21000 Novi Sad. Oni koji to urade biće mejlom obavešteni o internet linku s koga mogu skinuti zadatke, ili će im ti zadaci biti odštampani i poslati poštom (samo što će onda imati nekoliko dana manje za rešavanje).

Neću da sugerišem šta treba da mi šaljete, verujem da je svako od vas dovoljno pametan da se ne blamira svojim poklonom. Ukoliko je nekom slanje komplikovano ili nema ideju šta da mi pokloni, onda je druga mogućnost za učešće da se u kovertu tutne 5 evra (naravno, to treba staviti između nekoliko listova papira ili u neki časopis, tako da se ne providi). Oni koji žive u Srbiji taj novac mogu da uplate i u u lokalnoj pošti, u dinarskoj vrednosti.

Navikli ste odavno da poklanjam svoje vreme, energiju i novac, praveći najbolja enigmatska takmičenja. Ove godine kriza je bila veća nego ikada, no ipak sam, zahvaljujući dobroti pojedinaca, organizovao Memorijal Tomislava Munišića, Kup Srbije u rešavanju rebusa, Anagramni kup Srbije, Kviz kup Srbije, Open turnir Slagalice, a priredio sam i Enigmatsku radionicu. U toku je Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste, a negde u novembru trebalo bi da bude organizovano prvenstvo Srbije u kvizovci. Ako neko ne zna to da ceni, alal mu vera.

Raznorazni grebatori koji nikad ništa nisu priložili za dobrobit enigmatike, a vole da besplatno skidaju zagonetke sa interneta i da se besplatno takmiče, ovaj put će ostati kratkih rukava. To međutim nije sve - jao onome za koga čujem da je nekom kopirao ili prosledio moje zagonetke, tog ću ružno iskarati iliti izgrditi, bolje da mi ne izlazi na oči!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.