VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]3 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 20.08.2003 17:54:31
Author: Sanni
Subject: Re: TV
In reply to: milo 's message, "TV" on 20.08.2003 10:10:43

Milo: Pitää vilkasta=) En mä ollut kuullutkaan että ootte Pikkukakkoseen päässy, wautsi=)

Luolamies: Joka asiaan olet sanonut jotain negatiivista siitä mitä kukin koirien kanssa tekee.. Ikävä aloittaa aihetta jossa vaikka mainitsee sanan agility kun joku tulee ja alkaa heti tuomita. Mutta ihan miten vaan..

Sanni

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> [> Re: TV -- Luolamies, 20.08.2003 18:53:46

Aijai ja voi voi!
Ei muuta voi sanoa.En ole ensinäkään pätkääkään ottanut mihinkään estejuoksuun kantaa,enkä ota.Jos joku käyttää russeliaan agilityyn sitten käyttää.Mutta ei silloin kannata juuri meuhkata käyttöasioista sitten yhtikäs mittään.
Suomessa on aikasen vähän todellisia metsästäjiä russelisteissa ja vielä vähemmän kasvattajissa.Ja tämä on fakta.
Toivoa sopii että Lume kokeen avulla saadaan selville lisää koiria joista on niiden luolatyöskentely ominaisuudet puntaroitu.
Eikä niin että käydään ja kiekautetaan koiraa tyhjässä reijässä tai valmiiksi pihalle nypättyä pelmuuttamassa.Jos noilla eväillä sitten kuvittelee että omistaa ja kasvattaa käyttökoiria käytännön metsästykseen on heikoilla jäillä pahan kerran.


[ Edit | View ]

[> [> [> Re: TV -- argos, 21.08.2003 16:10:51

just joo...TV-esiintymisestä puhuttiin...onko sinunkin koirat niitä jotka kopin päällä seisoskelevat luppoaikansa kun eivät ole metsällä? On siinä KOIRAN elämää. Että voisitko lakata kaivamasta verta nenästä!!!

PS. meilläkin on yksi workki, joka aloittelee metsästystä ja alku näyttää lupaavalle ja sitten yksi "pomppu"koira, jolla jälkeä on vedetty ja toimii se nenä "pomppu"koirallakin!


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: TV -- Luolamies, 21.08.2003 22:50:33

Heh kyllä noilla mun koiruuksilla on keskiverto yksiönverran omaa tilaa,lisäksi ulkoilu tarhaa sen sata neliötä per koira.Uskoisin että harvalla on asiat näin.Lisäksi saavat liikuntaa ja jahtia riittävästi.Joten turhaa itkua sen suhteen.Isännältä toki saa tulla kaivamaan verta nenästä jos katsoo sen aiheelliseksi ja tuntee että kykenee.
No leikki leikkinä,näköjään täälläkin noita paskan trollaajia on samalla lailla kuin muillakin avoimilla saiteilla.Ehkä tämäkin pitäisi pistää suljetuksi jolloin jokainen vastaisi paremmin huutonsa.Pensaasta on helppo vinkua ja huudella.
Mitä tulee noihin haastatteluihin ja ohjelmiin kannattaa olla tarkkana.Itse vaadin saada lukea ja korjata lapsokset jos niitä ilmenee.On ihan turhaa laskea puolivalmista ulos.Ja jos ei itse ole varma kannattaa kysyä laajemmalta porukalta onko näin hyvä?Luolapyynti ei tarvitse yhtään lisää parinvuoden takaisia erätulilla ohjelmia.
Tuo Lume asia alkaa rullata tässä syksyn mittaan.Eli kokeneempia koiria vaan ilmoittaen.Koitetaan alkaa Oskun kanssa kiertämään sitten mahdollisuuksien mukaan.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: TV -- ???, 22.08.2003 14:46:27

Oletko argos aivan varma, että sinulla on working russeli?


[ Edit | View ]

[> [> [> [> [> Re: TV -- argos, 25.08.2003 17:33:32

Kyllä olen varma, että on working russeli, paperit tytöltä löytyy. Talossa on siis kaksi erirotuista, saman näköistä koiraa. Miksi olet sitä mieltä, ettei olisi?

Sorry, Luolamies, oli hivenen huono päivä. Ja ajoin taas kotiin tullessani "tarhasuomenajokoiran" ohi. Ja mietin miksi ihmiset ottavat metsästyskoiran, kun se ei selvästi pääse hommiin. Enkä ole mikään kerran viikossa ohi kulkija kyseisen kahden neliön tarhan ohitse!


[ Edit | View ]

[> [> [> [> [> [> Re: TV -- ???, 25.08.2003 19:43:04

Eräällä toisellakin koirapalstalla nimim. Argos kirjoittelee. Ilmeisesti siis sekaannus.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> [> [> [> Re: TV -- argos, 26.08.2003 18:06:43

Voihan se sama olla. Ei tämä ole ainoa palsta jota ehtiessäni seuraan. Meillähän on useamman rotuisia koiria ollut ja on edelleen, joten kiinnostaa muiden kuulumiset.


[ Edit | View ]

[> [> [> Re: TV -- milo, 21.08.2003 16:55:39

Muut harrasteethan eivät koiraa pahenna.
Itselläni metsätystaival on vielä melko alussa ja samoin koirillani, mutta olisihan se hullua lähteä kokemattomana pesiä yksin koluamaan. Aina, kun on ollut mahdollista olen lähtenyt kokeneempien mukaan harjoittelemaan. Koirat ovat kehittyneet (lue aikuistuneet) touhussa ja kyllä niistä kunnon luolakoiria tulee.
On melko vaikeaa olla heti "kunnon" metsästäjä, kun tuttavissa eikä sukulaisissa alan harrastajia ole. Russelliin ihastuin aikanaan rotuna, mutta sen takia olen metsästyksestä nyttemmin kiinnostunut, koska koiran pysyminen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen soveltuvana on todella tärkeää. Muuten ei voi enää puhua russellista.

Uskon, että olemme Luolamies aivan samaa mieltä siitä millaisena russellin täytyy pysyä! Täällaisilla keskustelupalstoilla on turha kenenkään vetää herneitä nenään, kokeneemmilta otetaan oppia, mutta russellista on silti moneksi.


[ Edit | View ]

[> [> [> [> Re: TV -- milo, 21.08.2003 17:00:53

Ja vielä täytyy lisätä se, että tietenkin olisi toivottavaa, että russellit menisivät heti alusta asti metsästystarpeeseen, mutta voi käydä myös niin kuin minulle, että rotuun tutustumisen myötä löytää uuden harrastuksen. Kaikista yksilöistä ei tule loistometsästäjiä, mutta sitten pitääkin miettiä sitä, onko sellainen oikea koira jalostukseen... Lume-kokeet on hyvä juttu, kun ne vihdoinkin on nyt saatu.


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.