VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]3 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 9.12.2003 11:52:45
Author: Lahtinen
Subject: Russeli noutajana??

Onnistuuko russelilta noutohommat vedestä ja maalta? entäs muu monikäyttö kuten sakemannilla? Olen koiran hankinnan kanssa kahden vaiheilla ja oman koiran tulisi ensisijaisesti noutaa sorsia& kyyhkyjä ja olla apuna pienpetojen pyynnissä luolilla yms. Siis olisiko russelista kaveriksi?? Entäs russelin toiminta mäyrän kanssa? Meillä päin joka toisessa pesässä on mäyriä ja olisi hyvä jos ei tulisi lääkärireissuja kovin usein. Laittakaahan myös viestiä jos on pentuja tarjolla!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: Russeli noutajana?? -- Russelisti, 9.12.2003 12:18:29

Kyllä Russeli tekee metsällä sitä mihin sitä kannustetaan. Ainakin meillä. Sen takia Russelin valitsin kun noita mäyriä on paljon meilläkin päin. Vielä ei yhtään lääkärireissua Mäyrän ansiosta vaikka niitä on ihan aktiivisesti pyydetty. Erona Sakuun on se, että Russeli oppii huonoista kokemuksista!


[ Edit | View ]

[> [> Re: Russeli noutajana?? -- Marko, 9.12.2003 21:58:42

Kyllä russelista on noutohommiinkin. Itse pidin nuorta russelia sorsanpyynnin aloituksessa mukana, koska koira oli aivan noutohullu vedessä kesäaikaan. Ammuttiin telkkä joka tippui suolampeen. Koirahan kävi sen uimalla hakemassa, eikä isännän tarvinnut sukukalleuksiaan kastella. Kyllä koira nautti tuostakin hommasta, vaikka telkkä ei aivan yhtä mieluisalta haissutkaan mitä supikoira.

Mäyrän pyyntiin russeleista on juuri tuon takia, mitä Russelistikin kirjoitti, nimittäin ne yleensä ottavat opikseen asioista. Oma koira on nyt ollut muutaman kerran mäyrän kanssa pesässä, viimeksi tänään. Kyllä sen tohtii jatkossakin mäyrälle laskea.


[ Edit | View ]



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.