VoyForums
GIVE FREE FOOD
www.TheHungerSite.com
Protect Habitat for Free
www.TheRainforestSite.com
Non-profit ad served by VoyForums...

VoyUser Login optional ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: [1]2 ]


PJJ Online Messages Board
Come on ! Put up your notice or announcement here.
PJJ Online

Subject: kemasukan pjj


Author:
Fong
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:18:13 09/21/03 Sun

saya ingin tahu tentang cara dan kelayakan untuk memasuki pjj.Apa yang perlu saya buat untuk membuat permohonan?
Replies:
Subject: diploma pjj di ums


Author:
aini (hope)
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:20:25 10/18/09 Sun

sy lepasan spm 2004, skrg sy rasa nk smbung study. nk ambil diploma pjj di ums utuk stat thn 2010 nnti. jdi sy nk tnye mcm mana cara mohon pjj dan blhkah sy y hanya lulus bahasa melayu spm memohon program pjj tersebut. kalu blh tlg bgthu syarat kelayakan.. tq
Replies:
Subject: kursus pjj area utara


Author:
far
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:49:42 10/18/09 Sun

Boleh saya tahu kursus2 pjj universiti kat area kedah..untuk degree.
Subject: Computer Hardware & Software


Author:
captacapucine
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:09:00 10/10/09 Sat

We deals with computer hardware software consumables , telecomunication & electronics
Subject: PJJ UNIMAS


Author:
CAROLINE WYNNA SAKUT (HAPPY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:42:06 09/30/09 Wed

Saya ingin tahu bilakah tarikh pendaftaran pjj di UNIMAS dan apakah syarat kelayakan?
Subject: PJJ UNIMAS


Author:
CAROLINE WYNNA SAKUT (HAPPY)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:34:05 09/30/09 Wed

SAYA NAK TAHU BILA PROGRAM PENGAMBILAN PJJ DI UNIMAS DAN APAKAH SYARAT- SYARAT KELAYAKAN.
Replies:
Subject: Sesi pengambilan PJJ & Syarat Kelayakan


Author:
JayC
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:11:36 04/22/09 Wed

saya ingin tahu apakah syarat kelayakan untuk mengikuti Program PJJ ini, dan bilakah pendaftaran bagi sesi 2009?
Replies:
Subject: PJJ in PENGAJIAN ISLAM,UTM,SKUDAI


Author:
NOOR AIN BT MOHAMAD (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:14:40 08/06/09 Thu

can i know,how to apply pjj in pengajian islam at utm,skudai???? pls give me information about that.... DETAILS.....TQ
Subject: How to apply PJJ in UITM


Author:
Nuha Hamzah
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:15:18 08/06/09 Thu

Hello,

I would like to know how to apply PJJ in UITM. Actually im IT student graduated from KUIS. Apparently im working Cyberjaya, I was wondering how am I supposed to apply PJJ in UITM. If someone know about it pls revert back with the feedback as soon as possible. Thank you..

Regards,
Nuha
Subject: Malaysia


Author:
Saleha Akbar
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:40:44 07/29/09 Wed

This is the website for Malaysia. Here you can find all the information about Islands,Resorts,History and Many more related things about it.
http://fk-aboutmalaysia.blogspot.com/
Subject: pjj master pendidikan islam


Author:
lina (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:47:57 07/19/09 Sun

saya bekerja di sandakan. macaman caranya kalau saya nak apply master pendidikan islam secara pjj?
Replies:
Subject: permohonan PJJ


Author:
faisa
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:15:26 06/20/09 Sat

saya juga nak tanya macam mana nak memohon PJJ ke UKM
Subject: how to apply PJJ


Author:
ROYSTON
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:10:09 05/23/09 Sat

i already finish my study in diploma mechanical engineering in polytech(KSS)
i want to know who i want to apply to further my study in Bec. mechanical engineering
Replies:
Subject: Bagaimana hendak memohon PJJ


Author:
Leslie
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:29:10 03/09/09 Mon

Bagaimana hendak memohon PJJ di kawasan Kota Kinabalu Sabah bagi Ijazah Kejuruteraan Mekanikal?
Sila bekalkan laman web atau butiran-butiran lain.
Subject: application for oum form


Author:
umazah bt. omar (simple)
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:44:02 02/26/09 Thu

Macamana nak dapatkan borang oum untuk pendidikan khas
Subject: Pjj dalam bidang pendidikan Khas(Degree)


Author:
Lalitha Devi
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:56:14 01/14/09 Wed

Saya guru lepasan Diploma dan ingin melanjutkan pelajaran dalam bidang Pendidikan Khas. Boleh tak bagitau Universiti mana yang menawarkan PJJ(Degree) dalam bidang pendidikan Khas? dan cara untuk memohon?

Saya juga ingin tahu adakah bidang ini ditawarkan di Universiti Islam Antarabangsa, Um atau di UPM?
Subject: borang prmohonan


Author:
as
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:31:07 12/15/08 Mon

nak tahu bila tarikh tutup prmohonan pjj ukm and camne nak mohon
Subject: permohonan pjj di utm skudai


Author:
ela (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:22:41 12/06/08 Sat

bilakah permohonan pjj utm skudai dibuka?
Subject: Re: Saya nak pohon PJJ bagi pengambilan 2008


Author:
asmida bt aziz (happy)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:21:20 11/22/08 Sat

>saya ingin mengambil honest pjj pendidikan kat oum..macam mana
>yek.. x tau pun..iklan tak ada pun
Subject: SALAM SEJAHTERA........


Author:
ISNIYATI BINTI KARAMA (SEDIH)
[ Edit | View ]

Date Posted: 16:06:17 08/11/08 Mon

BILAKAH TARIKH PENGAMBILAN UNTUK PJJ?
SAYA LEPASAN DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN,IJAZAH DALAM KURSUS APAKAH YANG SAYA LAYAK?
MACAM MANA CARA MENDAFTAR PJJ?
Subject: Bilakah borang pemohonan pendidikan jarak jauh akan keluar?


Author:
Mimi (Sad)
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:30:46 06/18/08 Wed

Bilakah borang pemohonan pendidikan jarak jauh akan keluar?
Replies:
Subject: Re: kebaikan dan kepentingan PJJ terhadap rakyat Malaysia


Author:
CHRISTINE TIONG (excited)
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:35:27 08/04/08 Mon

>>>1.Saya ingin mengetahui kebaikan-kebaikan PJJ.
>>>2.Saya ingin mengetahui kepentingan PJJ kepada rakyat
>>>Malaysia.
Subject: smbg blajarrrr


Author:
anil
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:37:46 07/19/08 Sat

biler borang pjj nak kuar...kos civil...adoi..
Subject: Pengajian Jarak Jauh_PJJ


Author:
Normira Mohidin
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:21:29 06/25/08 Wed

Saya ingin mengikuti program PJJ di uiam atau mana-mana universiti.Saya kini telah berkhidmat sebagai kakitangan awam di sebuah Jabatan Persekutuan,Bagaimana cara memohon untuk program pjj dan apakah kursus yang di tawarkan? dan saya ingin mengetahui maklumat lebih lanjut berkenaan PJJ.Kelayan yang saya ada tamat STPM tahun
2004.
Replies:
Subject: program pjj


Author:
zulkifli bin mohamad
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:03:10 06/23/08 Mon

saya pelajar lepas stpm 2004 dan ingin mengikuti program pjj di uiam atau mana-mana universiti.bagaimana cara memohon untuk program pjj dan apakah kursus yang di tawarkan?
Subject: pjj usm


Author:
Lina
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:54:18 06/08/08 Sun

bilakah permohonan pjj usm dibuka.
Nyatakan alamat website
Subject: TOLONG!!!


Author:
ROSLAN (CONFUSED)
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:19:58 06/02/08 Mon

Tolong lah pada sesiapa yang tak kedekut ilmu....berikan saya penjelasan bagi saya melanjutkan pelajaran melalui(PJJ)...
Subject: Borang Permohonan Program PJJ KPM OUM 2008


Author:
WeLL
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:42:33 03/19/08 Wed

-dimana nak dapatkan borang program pjj kpm-oum 2008
-macam mana nak apply?
-ada sapa2 yang boleh tolong?
Replies:
Subject: bilakah permohonan pjj usm 2008 akan keluar ?


Author:
Puuaneswari a/p rethinam
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:38:24 05/19/08 Mon

bilakah permohonan pjj 2008 akan keluar?
Subject: PJJ-KPM-OUM


Author:
P.SUBATHERA DEVI
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:24:44 02/28/08 Thu

bilakah borang permohonan bagi program pjj-kpm-oum dikeluarkan? apakah kursus yang ditawarkan? please let me know!
Replies:
Subject: tolong


Author:
burn
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:35:58 04/30/08 Wed

mcn nak aplly pjj oum??? tlg yaaa..
Subject: macam mana nak apply pjj oum


Author:
ina
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:11:32 04/24/08 Thu

macam mana nak apply pjj oum....saya nak sangat sambung pjj electrical degree....ppppppppllllzzzzzzz help me.....
Subject: PJJ....


Author:
rizal (confuse)
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:00:46 04/21/08 Mon

Saya berminat untuk meyambung pelajaran melalui pengajian jarak jauh dalam bidang kejuruteraan mekanikal untuk diploma...
Subject: Master


Author:
Azlina (smile)
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:11:14 04/19/08 Sat

pengambilan master 2009 bila?
Subject: apply pjj


Author:
kiki
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:01:46 04/05/08 Sat

who know how to apply pjj kpm-oum,pls let me know.10s.....
Subject: kelayakan kemasukan pelajar baru ambilan januari 2009 untuk pendidikan Jarak Jauh UMS?


Author:
SAMIH BIN KUKUNG
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:11:33 04/02/08 Wed

bagaimana mendapatkan tawaran kemasukan pelajar baru pendidikan Jarak Jauh UMS ambilan januari 2009?
Subject: kemasukan pjj bagi program pensiswazaan guru


Author:
Adina (The joyful)
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:22:18 03/30/08 Sun

> bila pengambilan untuk kemasukn pjj pensiswazaan guru di
sabah
> dimana borangnya boleh diperolehi
Main index ] [ Archives: [1]2 ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2012 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.