VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8910 ]
Subject: KERJA PART - TIME MEMPROSES DATA ENTRY DARI RUMAH DI MALAYSIA


Author:
matjat
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 22:28:02 12/08/10 Wed
Author Host/IP: NoHost/203.82.94.86

*** KERJAYA MEMPROSES DATA/MENAIP DATA/DATA ENTRY INI TIDAK MEMERLUKAN SEBARANG PENGALAMAN ATAU KEMAHIRAN , SESIAPAPUN MAMPU MELAKUKANNYA DARI RUMAH ! ***
Selamat datang ke kerjaya impian anda. Jurutaip memproses data di rumah memberikan pendapatan yang amat lumayan. Mahukah anda peluang mengubah hidup, masa depan dan pendapatan anda.Peluang untuk anda mencapai KEBEBASAN KEWANGAN.Malah anda boleh menjana puluhan ribu ringgit jika anda rajin berusaha. Pihak kami akan memberi anda latihan,e-book,panduan serta motivasi yang bernilai ratusan ringgit sebagai langkah untuk memastikan kejayaan anda.
Anda Berpeluang menjana pendapata
n RM1000.00 hingga RM 1500.00 Seminggu
Melalui kerjaya ini anda tidak perlu menaja,melakukan survey,berkerja mengikut waktu pejabat dan sebagainya. Anda hanya berada di rumah sendiri,cyber cafe,pejabat,kolej atau di mana sahaja mengadap komputer menghantar email dan memproses data pelanggan yang di hantar melalui email sambil anda mencipta WANG.
Anda cukup bertuah kerana telah menjumpai peluang yang amat jarang sekali diberikan kepada semua orang.Setelah bertahun-tahun mengkaji dan mencuba berbagai-bagai jenis home business akhirnya pihak kami,Datatype Vision bersama LTSC Train and Services Consult telah berjaya menjumpai rahsia dan teknik untuk menjana pendapatan secara Home Business, hanya memerlukan 15-30 minit sehari ! Hanya beberapa jam seminggu secara sambilan di rumah. Tahniah! kami menawarkan kepada anda, peluang menjana pendapatan secara puratanya RM1000.00 hingga RM1500.00 seminggu.Malah lebih lagi hingga menjangkau ribuan ringgit bergantung kepada usaha anda.


Bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai Jurutaip Memproses Data Dari Rumah?
Sila lihat prospek kerjaya untuk menambah kefahaman anda tentang tawaran kami ini.Ingat! 99% usaha yang disertai dengan keyakinan dan tanpa tekanan akan menghasilkan kejayaan.

Prospek kerjaya ini sangat luas dan besar kerana ianya merupakan satu bidang baru yang sedang berkembang pesat terutama di Malaysia.Kami bawakan anda peluang menjana pendapatan puluhan ribu ringgit jika mempunyai cukup ilmu dan kemahiran mengurus perkhidmatan dari jutaan pelanggan di seluruh dunia.
Anda hanya berkerja beberapa minit sehari tetapi memperolehi pulangan yang lumayan. Melalui kerjaya ini anda menjadi bos sendiri. Anda hanya perlu :-
• Memproses / Menaip pengiklanan data
• Bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dan lain-lain Bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual sendiri)
• Menghantar email kepada pelanggan
• bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai Jurutaip Memproses Data Dari Rumah?
Bidang tugas kerjaya ini adalah sangat mudah. Semua konteks anda dengan pelanggan yang memerlukan perkhidmatan anda adalah melalui email . Pelanggan anda sesiapa sahaja yang mengetahui perkhidmatan anda. Mereka mungkin terdiri dari pelbagai golongan sama ada orang perseorangan,syarikat,agensi,koperat dan pelbagai lagi. Mereka akan datang dari seluruh dunia bergantung sejauh mana mereka mengetahui perkhidmatan anda. Melalui pakej latihan akan kami jelaskan bagaimana anda harus bermula dan melaksanakan promosi perkhidmatan anda.
Apabila anda mula menerima pesanan,anda akan melaksanakan kerja memasukkan data dan menghantar email kepada pelanggan anda. Masa untuk menyelesaikan kerja-kerja itu antara 5 hingga 10 minit . Pelanggan akan membayar perkhidmatan anda dengan kadar yang anda tentukan melalui pelbagai kaedah bayaran online yang ada. Pelanggan yang memerlukan perkhidmatan anda akan membayarnya terlebih dahulu barulah kerja-kerja pemerosesan data dilakukan. Perincian kaedah bagaimana anda dibayar dijelaskan dalam pakej latihan. ANDA AKAN DIBIMBING oleh kami melalui pakej latihan yang lengkap dan terbukti berkesan. Tak perlu risau tiada pengalaman atau panduan.
CONTOH : Jika anda menerima bayaran sebanyak RM10 untuk setiap data yang siap diproses. Jika setiap hari anda mampu menaip dan menjual pakej pengiklanan data entry sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:
RM10 x 15 permohonan sehari x 7 hari = RM1050.00 Seminggu !!!
Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM1000– RM1500, dan ini adalah satu jumlah yang lumayan. Anda bebas untuk memproses pengiklanan data seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk 1 pengiklanan data, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.Bayaran terus ke akaun bank dan segera.
Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar* (akan diterangkan semasa latihan komprehensif). Kebiasaannya dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda ( BANK TEMPATAN ), Maybank, Cimb Bank, RHB Bank, Bank Islam, EON bank, Public Bank, Hong Leong Bank ataupun melalui cek, atau wang elektronik seperti e-gold.
Bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai Jurutaip Memproses Data Dari Rumah?

Pakej Latihan dan Tip-Tip Bonus sedia menanti anda bila anda membuat bayaran dengan harga promosi RM10 sahaja .Fee hanya dikenakan sekali sahaja dan tiada fee berulang. Tujuan fee adalah untuk menampung kos pendaftaran,latihan dan meterial(manual) . Ini adalah kos yang sangat murah dan minima yang kami tawarkan. Kebiasaannya ia ditawarkan dengan harga ratusan ringgit/dollar. Tapi kami tawarkan ini sebagai PROMOSI untuk memperkenalkan sistem kerjaya ini kepada rakyat Malaysia. Jika anda order sekarang anda akan menerima :-
• DataTypeVision® Congratulations
• DataTypeVision® Vision Setting
• DataTypeVision® Manual Training
• DataTypeVision® Bonus 1
• DataTypeVision® Bonus 2
• DataTypeVision® Bonus 3
• DataTypeVision® Bonus Tambahan
• DataTypeVision® Rahsia Kerja
*Semua urusan latihan dan penghantar pakej serta bonus dilakukan selepas bayaran dibuat melalui email dan anda boleh mencetaknya .
Bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai Jurutaip Memproses Data Dari Rumah?
Segeralah membuat pendaftaran.Semakin lama anda bertangguh,semakin lambat anda mendapat income yang di tawarkan. Pendaftaran PROMOSI RM10.00 sahaja!
Kami di DataTypeVision juga berkongsi impian yang sama seperti anda... BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN MENIKMATI KESENANGAN HIDUP BERSAMA YANG TERSAYANG! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya, dan amat berbesar hati untuk menerima segala maklum balas dari anda. Mulakan langkah anda yang pertama ke arahnya, dan jadilah sebahagian dari keluarga besar DataTypeVision hari ini juga.Kami mengamalkan urusan penghantaran dan pemprosesan yang cepat.Kebiasaannya urusan sesuatu pelanggan akan disiapkan dalam tempoh 24 jam. Malah,kami sedia menghantar kembali pakej sekiranya terdapat sebarang masalah penghantaran tidak lengkap.

SERTAI KERJAYA MENAIP DATA DARI RUMAH ( PROMOSI ) RM10.00 SAHAJA** HARI INI !!!, HARGA SEBENAR UNTUK MENYERTAI KERJAYA MENAIP DATA DARI RUMAH ADALAH RM20.00

PERINGATAN : HARGA ASAL RM 20 AKAN DINAIKKAN SEMULA
TIDAK LAMA LAGI


SILA BUAT PEMBAYARAN ANDA HARI INI PROMOSI PENDAFTARAN RM 10.00 MASIH DI BUKA .


*** REBUTILAH PELUANG KEEMASAN INI.***Anda boleh mendaftar dengan memasukkan bayaran sebanyak RM 10.00 melalui : Deposit tunai (melalui kaunter bank / ATM ). Masukkan bayaran pendaftaran ke akaun Maybank/Maybank2U atau Cimb Bank/Cimbclicks:


Bayar kepada : Munizar mahsin

NO AKAUN : 152023130471(Maybank)(Maybank2u)
/
0213-0077318-52-5 (Cimb Bank/ cimb click)
RM 10.00 SAHAJA


Selepas Membuat Bayaran Sila email kepada silantra13@yahoo.com :
• nama anda *penting
• jumlah dimasukkan *penting
• nama bank *penting
• tarikh , masa transaksi berlaku*penting

InI BUKAN merupakan sistem multi-level marketing atau skim pelaburan cepat kaya mahupun pekerjaan. Kami hanya memperkenalkan teknik untuk bekerja di rumah dengan memproses data pengiklanan melalui Manual Latihan Komprehensif ebook yang berkesan dan unik Selepas anda membuat pembayaran. Anda perlu berusaha untuk mendapatkan bayaran.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.