VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:08:54Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: De eerste keer (trigger!)


Author:
Kristel
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, August 30, 23:19:16

Goh, grote stap voor me! De eerste keer in 9 jaar dat ik uit mezelf op zoek ga naar info over anorexia/boulemia... Familie en vrienden hebben me jaren en jaren info over eetstoornissen en hulpverlening onder de neus geduwd en ik wou en kon het niet lezen! Waarom niet? Omdat ik bang werd, oh zooo bang! De tranen springen mij eigelijk in de ogen nu! Ben nog zo bang hoor nu! K'moet voor mezelf toegeven dat ik zo niet langer kan, dat mijn vertrouwde wereld van uithongeren, om daarna vreetbuien te hebben en met m'n hoofd boven de wc te hangen niet meer kan! Dat ik eigelijk geen leven heb op die manier! Ik droom van een goeie vriend, een gezin, een huisje... maar kan dit niet bereiken besef ik nu! Geen enkele man kan om met het 'oeps,ik moet eens naar de wc na elke restaurantbezoek (als dat er al van komt!)

Nu ja, die man kan mij op zich niet zo veel meer schelen. Op dit moment ben ik bang voor mezelf, de labiele ik! Dat ik niet lang meer te leven zal hebben als ik zo verder doe! Heb last van maagpijn, zuuroprispingen, chronische obstipatie, m'n tanden gaan eraan kapot en ik voel me slecht, zo slecht dat ik bang ben dat ik mezelf iets aandoe! Zie het niet zitten om zo verder te moeten leven.

En dan komt ineens dat punt waarop je in de winkel staat en mijn kar wil volladen met snoep, koeken, frietjes... soit alles wat zoet, ongezond is en vooral wat goed zwaar op m'n maag ligt want dan gaat het overgeven makkelijker.
En dan denk ik, ik heb geen zin meer om mijn lichaam pijn te doen met dat braken, geen zin meer om nachten op de wc te zitten en ik me kotsmisselijk voel.

Op dit moment ben ik aangekomen,omdat ik geen zin meer heb in braken en ik voel me dik! Heb zin om nu weer s een maandje mezelf te gaan uithongeren! Binnen een week gegarandeerd kan ik weer in mijn jeans en andere kleren! Maar wat dan erna? Weer vreten, weer bij! En dan weer af en op en af en op! Heel mijn sociaal leven ligt aan diggelen! Durf amper buiten komen want mensen zouden het wel s kunnen zien dat ik met eetproblemen kamp!Ik zit in een verdomde circel en ik ben het moe, ben doodop, kan niet meer! Wil terug een normaal leven! Wil terug normaal kunnen eten! Gezonde dingen en af en toe wel eens iets meer zonder me schuldig te moeten voelen, zonder te moeten denken 'het is om zeep, nu blijf ik vreten'

Ik wil met vrienden op restaurant kunnen zonder braken, of zonder de dag erna bij te komen! Ik wil een gezin waar ik s'avonds kan voor koken en mee aan tafel gezellig eten. Maar hoe doe ik dat? Ik ben bang dat ik het alleen niet kan! De drang gaat te groot zijn... ik voel dat ik mezelf weer ga uithongeren.... Ik ben bang...

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor KristelAnjaTuesday, August 30, 23:39:07

Re: De eerste keer (trigger!)AliciaThursday, September 01, 22:05:22


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.