VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 2:04:53Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Voor Alicia


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, September 20, 18:04:44
In reply to: Zoë 's message, "Voor Alicia" on Tuesday, September 20, 14:41:48

Lieve Zoe,

Ik heb van het weekend een gesprek met mijn moeder gehad. Ik heb nog niet alles gezegt maar er is wel een begin.
Ik moet zeggen dat er eindelijk wat dingen op zijn plaats vallen. Zo kwam ik een boek tegen over hooggevoeligheid en hier herkende ik zo'n hoop in. Ik voelde me niet zo raar en alleen meer. Ik merk dat ik mezelf wat meer begin te accepteren.
Mijn levensverhaal is zo goed als af. Ik wil nog wat dingen uitgebreider beschrijven maar de basis is af. Ik moet zeggen dat het erg opluchte.

Verder ben ik van t weekend weer s uitgeweest en voelde me lekker, echt gewoon mezelf zoals ik denk dat ik ben, niet hoe ik wil zijn. Ik accepteerde mezelf voor het eerst. Dat voelde zo heerlijk.
Er komen nu weer wat nieuwe dingen aan als school en stage dus probeer het vast te houden. Hoe bang ik ook ben dat ik het gevoel kwijt raak, wat ik snap raak ik niet meer kwijt.
Ik heb nu zoiets van als ik nu mensen ontmoet die me mogen dan mogen ze mij echt en niet iemand die ik zo graag zou willen zijn, dat lucht op, er is daardoor weer wat vertrouwen.

Met mijn psychotherapeute had ik gister een gesprek, ik heb pas over een maand weer n gesprek omdat het zo goed gaat. Dit was mijn beslissing omdat ik eigenlijk niet heel veel te vertellen had. Ik ben druk bezig met mezelf en dingen onderzoeken dmv opdrachten dat ik daar eerst nog verder aan wil werken. Wel heb ik besproken om in de toekomst misschien een gesprek met het hele gezin te hebben. Er is zoveel nooit uitgesproken en veel woede bij vooral mijn broers en vader onderling dat ik dat heel graag een keer wil proberen met hulp.

Zo, dat is er uit haha heb t idee dat ik aan t ratele ben :-)

Goed van je dat je eigenwijs bent, als je er dan voor kiest dan kun je er ook echt voor jezelf aan werken.

Gaat het verder goed met je?? Hoe gaat het met je vriendje ;-)

Liefs, knuffel!
Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Hey meis!ZoëMonday, September 26, 14:24:11


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.