VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:40:56Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Update (trigger)


Author:
Margot
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, September 20, 19:10:40

hey iedereen,

een goede 2 weken verder ik zou even op de hoogte houden van de therapie die ik volg(dagterapie deeltijd)
de eerste keer was heel spannend, ik voelde me een beetje raar, waarom weet ik niet eens. maar de hele dag actief met praten over mn probleem en die van anderen. veel informatie en ze hebbe ook flink door gevraagt dat ik pcies had...helaas ben ik er achter gekomen dat ik flink terug ben gevallen hoewel ik het niet eens in de gaten had! en ook middag eten doe ik bij t ggz. dit voelde voor me vreemd. bang dat iedereen dacht dat ik veel at en achteraf dacht iedereen het, gelukkig niet de enige dus. en rond 16.15 uur was de dagafsluiting. even opgelucht maar ik was super moe en helemaal op. en de rest van de week alleen maar bezig geweest met wat er gezegt was in de therapie. daardoor niet goed gegeten, snel moe best wel triestig en eik banger dan voorheen. er is geen samenhang maar zo ervaarde ik mijn dag/ week als het ware.
de tweede week had ik geen zin om te gaan, ik stond op t punt ook niet te gaan. toch maar wel gegaan en de dag was relatief gezien qua oefeningen zwaarder. meer oefening, confronterender etz. voor de rest voelde t wel even fijn met anderen te zijn die me begrepen. het middag eten ging de 2e week wel veel beter. minder bang dat iedereen er ook maar iets van dacht. gelukkig. en de oefeningen waren iets als: brief schrijven naar je eetstoornis de een naar m als vriend en de ander als vijand. ik vond allebij schrijven moeilijk maar gelukkig kwam er wel iets op papier. en de tweede 'oefening' was uitleggen aan elkaar hoe je eetbui er uit ziet. ik ben er achter gekomen dat ik ze zelf niet zo danig heb dus ik omschreef mijn eetgedrag met gedachten. dit was best wel eng en ook het tegenovergestelde van een eetbui. maar vor me eigen toch maar mee gedaan om er toch een beetje baat bij te hebben.
verder het einde was ik ook moe en leeg maar niet echt gelukkiger. dit is gvlobaal omschreven hoe de therapie ging en gaat tot nu.

en momenteel gaat het emotioneel slecht met me, ik kan overal janken, heb het gevoel dat het juist slechter gaat en ga ook minder eten :(. mijn stemming wisselt nog meer dan wak altij heb en naast dit ook druk met school dus het is me even te hechtisch allemaal, maar ooit zal het beter gaan hoop ik.

dit is mijn verhaal, heel warrig maar kan het niet duidelijker krijgen :(

iedereen veel succes,
Margot

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Update (trigger)MelanieWednesday, September 21, 16:03:34

Re: Update (trigger)AnjaTuesday, October 04, 13:14:32


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.