VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 17:41:39Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Yuk! (Trigger!!)


Author:
ZoŽ
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, October 13, 13:55:13

Hallo allemaal,

Ik schrijf maar weer eens. Ik voel me klote... :(
Deze week heb ik (verplicht) een week vakantie genomen, omdat mijn vakantiedagen op moeten. Ik heb namelijk niet veel vakantie genomen dit jaar. En juist nu is mijn moeder ook nog eens op vakantie in die week. Ik ben dus alleen thuis...en dat is heel slecht voor me. Eigenlijk dacht ik het wel onder controle te houden. Ik dacht zelfs: nu kan ik aan niets anders werken dan afvallen. Ik heb geen andere zorgen nu! Maar het verloopt allemaal anders.
Mijn gewicht blijft op 1 punt en ik heb de hele dag door eetbuien. Daarnaast heb ik niet veel geld en door die eetbuien gaat mijn geld toch wel heel hard. Dat is toch niet normaal meer?? Dat wist ik op zich wel, maar dat ik hierdoor ook nog eens in het nauw kom met geld..dat is wel heel erg te gek voor woorden!

Anyway..ik voel me onzettend dik, ik voel en zie overal het vet op mijn lichaam en ik zou het liefst willen verdwijnen. Ik moet vanavond met 2 vriendinnen uit (verjaardag vieren) en ik weet gewoon niet hoe ik dat moet gaan doen. Ik durf niet eens het huis uit te komen, bang dat iedereen mijn lelijke,dikke gestalte ziet en vanalles gaat denken... En dan moet ik straks de vrolijke ZoŽ gaan uithangen die het leven oh zo mooi en fijn vind en ervan geniet. Bah!
Het is een zooitje in mijn hoofd, ik krijg het niet op een rijtje.
Het is niet zo dat ik er mijn best niet voor doe. Ik entertain mezelf met klusjes, ik schrijf hier en in mijn dagboek, ik spreek af met mensen...maar het mag allemaal niet baten.

Pfffff...en ik voel me belabberd. Alles doet zeer.
Ik ga weer stoppen..

Kus, ZoŽ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Yuk! (Trigger!!)MelanieFriday, October 14, 11:03:25


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.