VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 18:43:23Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Berichtje van mij (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, October 16, 21:08:34

Lieve allemaal,

Even kort een berichtje van mij, ik heb vandaag heel erge rugpijn, ik zit er flink doorheen, kan haast niet lopen, ook niet met mijn stok, bukken enzo gaat ook nauwelijks en m'n pijnstillers helpen niet. Gisteren heb ik mezelf overbelast, ik was een dagje weg naar mijn oom en had mijn hondje bij me, die moest ik veel tillen en dat is me te veel geworden.

Het vervelende is dat ik ook nauwelijks iets kan optillen, zelfs geen glas water! Dat heeft weer zijn weerslag nu op eten, grrrrr... want ik kan nu ook geen eten klaarmaken! En dan merk ik weer dat een eetstoornis voor het leven is, bah, want in plaats van het vervelend te vinden en hulp in te schakelen vind ik het wel best en denk ik onmiddellijk: oh heerlijk, afvallen... pfffffffff... Dat komt natuurlijk ook omdat ik me nu heel naar voel, dan kan ik me er niet zo goed tegen verzetten, even geen strijdlust. Ik weet wel dat zodra ik me weer beter voel dat ik de strijd weer vrolijk aanga, maar nu is het even heel zwaar! Bah!

Bij deze weten jullie hoe het hier gaat, ik kan het nu even niet opbrengen om te reageren op jullie berichten maar ik denk aan jullie allemaal hoor! Ik duik nu mijn bedje maar in en ik hoop dat het morgen beter gaat. Even rust nemen, het gaat wel weer over dit, maar ik zat er ff doorheen, dus maar weer eens gebruik maken van mijn eigen forum :) Het lucht op om het even te roepen!

Liefs voor iedereen en sterkte voor wie het nodig heeft!
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Berichtje van mij (trigger)FlowSunday, October 16, 23:12:09

Re: Berichtje van mij (trigger)AliciaMonday, October 17, 7:40:22

Re: Berichtje van mij (trigger)LiesjeMonday, October 17, 9:37:44

Re: Berichtje van mij (trigger)DinaMonday, October 17, 12:22:46

Re: Berichtje van mij (trigger)MelanieMonday, October 17, 18:58:24

Lieve AnjaZoŽTuesday, October 18, 12:44:19

Lieve allemaalAnjaMonday, October 24, 15:20:36


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.