VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 27, 5:44:39Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Hoi Fluffy


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, October 16, 12:09:56
In reply to: Fluffy 's message, "Eenzaam (trigger)" on Saturday, October 15, 18:30:05

Hoi Fluffy,

Vaak met problemen kun je je zo eenzaam voelen ondanks het feit dat er ik weet niet hoeveel mensen om je heen staan die van je houden. Dus dat herken ik wel heel erg. Doordat ik er sommige mensen van verteld heb van mijn eetstoornis voel ik me ook minder eenzaam, maar dat is een moeilijke stap, maar als mensen het eenmaal weten en er goed mee omgaan in de zin van het niet afkeuren of zeggen je moet gewoon goed eten dan is het allemaal opgelost. Je kunt mensen dan ook vragen om met je mee te kijken wat je eraan kunt doen en misschien kunnen ze ook meegaan om je een steuntje in de rug te bieden.
Weet je ik heb ook een vriend gehad en die zei wel nooit dat hij zag dat het minder met me ging met eten dan, maar hij wist het heel goed. Hij wachtte op mij totdat ik het hem zelf zou vertellen, hij wilde namelijk niet dat het overkwam als een controle anders zou ik daar weer pissig over zijn. In de zin van geen vertrouwen en zo. Maar ik schade het vertrouwen steeds doordat ik het keer op keer weer verborgen wilde houden en dat kon ik niet meer.
Wat ik ook gemerkt heb is dta mensen wel door je masker kijken maar er niets van durven zeggen doordat ze bang zijn je pijn te doen, doordat het masker je trootst biedt in hun ogen. Ik denk dat het goed is dat je opheldering geeft.. dan vallen er veel dingen weer meer op zijn plaats en jij hoeft niet iemand te zijn die je niet bent. Je hebt het geprobeerd het is jammer genoeg niet zo gegaan zoals je wilde. Probeer het opnieuw. Het kost veel van je.. maar nu vreet het nog meer van je.

Groetjes, Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.