VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, January 28, 18:33:17Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Therapie (trigger)


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, November 01, 17:23:00

Hallo,

Ook ik wil ff spuien. Een groepsgenoot van de eetproblemen groep is ook een vriendin die ik al langer ken. In de groep kreeg ik te horen dat ze een maagbloeding heeft/gehad. Daarom kon ze niet komen vandaag. Ik schrok er heel erg van en nu nog steeds. Ik vind het zo moeilijk omdat ik niet weet waardoor het komt.. maar ja denk gelijk aan het overgeven en laxeren. Ik laxeer dan niet meer maar overgeven doe ik wel. Ik maak me zorgen om haar en krijg niemand te pakken...... Ik vind het heel moeilijk. Ik weet de gevolgen maar al te goed.. maar toch als het eenmaal erg dichtbij komt dan is het toch wel zeer confronterend.
Ik ben ook de enige daardoor in de groep die worstelt met wel eten en misselijk word als ik wel normaal eet. Ik weet dat ik vol moet houden en dat probeer het ook dagelijks weer.. maar ik vind het ook weer heel moeilijk. Het is nu gewoon eten en met een grote kans op spugen of een beetje eten en niet spugen... ik mag ook niet vaker kleine maaltijden eten, omdat ik vol moet houden aan 3 maaltijden anders moet ik me daar dan weer op instellen...

Onrustig ben ik nog steeds, maar het zit niet meer alleen in mijn hoofd.

Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Therapie (trigger)AnjaTuesday, November 01, 21:05:01

Re: Therapie (trigger)ZoŽThursday, November 03, 14:25:32

Re: Therapie (trigger)MelanieThursday, November 03, 21:33:10


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.