VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 19, 12:55:57Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Re: Voor Alicia


Author:
Melanie
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, November 02, 18:53:34
In reply to: Alicia 's message, "Voor Melanie" on Wednesday, November 02, 15:03:19

Lieve Alicia,

IK ben blij dat je wat aan mijn bericht hebt. Ik ben ook door schade en schande sterk geworden. En ik ben er nog niet helemaal.

Ik ga nu iets vertellen wat moeilijk voor me is, maar ik hoop dat je je erdoor minder op je kop geeft erdoor. Mijn ouders kwamen erachter toen ik 15 was en hebben ook acties toen ondernomen. Maar los daarvan. Toen het misbruik nog speelde ben ik zelfs op gebleven voor mijn opa met de wetenschap dat hij me dan zou misbruiken, maar ik had liever dat hij mij misbruikte en dat ik weer ff kon denken dat iemand van me hield dan dat ik me niet liet misbruiken en ik dacht dat niemand van me hield. Dit beeld heeft mijn opa geschapen. Die man die jou misbruikt heeft heeft dat beeld ook gecreeert door een klein kind met snoep om te kopen. IK ben omgekocht met het idee dat mijn opa van me hield en dat hij zoveel van mij hield dat ook zijn vrienden me mochten misbruiken. Het was voor mij een teken van liefde. Het klinkt heel raar en dat is het ook heel zeker, maar in de ogen van een kind niet. In jou ogen waren die snoepjes belangrijk, dan nam je het misrbuik voor lief. Als ik iets verkeerds zeg moet je me ff op de vingers tikken.

Ik denk dat je het je ouders terecht kwalijk neemt. Het is ook zo dat je kind op de eerste plaats komt en vooral als iemand je kind op zo'n manier pijn doet. Je kind is in mijn ogen het belangrijkste in het leven van een ouder en ik vind het jammer dat dat door ouders vergeten wordt.

Ik weet dat het zien van de kleine stapjes moeilijk is, dat heb ik op dit moment met eten, maar ik moet me dan ook echt dwingen. Soms lukt het beter als de andere keer, maar jij bent ook heel sterk. Vergeet dat niet!!!

Veel liefs, Melanie

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor AliciaAliciaThursday, November 03, 6:19:31


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.