VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, October 16, 19:13:55Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678 ]
Subject: B.E.D


Author:
Hermien
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, February 02, 13:41:18

hoi allemaal,

vandaag voor het eerst op deze site.. ik was op zoek naar lotgenoten. Ik weet sinds 2 weken dat ik een aanpassingsstoornis gecombineerd met depressiviteit en angsten heb. Helaas sta ik nu op een wachtlijst.

Hierbij heb ik al sinds mijn 15e een eetstoornis, ik ben hiervoor behandeld, maar niet goed, ik stond zelf niet achter de behandeling, en de behandelmethode werkte niet. Ik heb een BED. ik eet heel veel, en doe niets om het er weer uit te krijgen. Ben vorig jaar 15 kilo afgevallen, met eetbuien. Maar nu ik naar het ggz ga, en op de wachtlijst sta, is het heel erg geworden.

ik kan niet ophouden met eten, de hele dag door denk ik kaan eten, en ik eet alles wat maar los en vast zit. en ik voel me hierdoor zoo kloten. Ik kan er wel om janken. niet dat dat wat oplost, maar het is gewoon zo stom, dat ik mezelf niet kan bedwingen.

Nu moet ik wachten op hulp, en ik voel me alleen maar meer verrot, schuldig en ht niet waard om hier nog te zijn. Ik voel dat het verkeerd gaat, maar ik heb de moed en kracht niet om het om te zwaaien naar de positieve kant.

Ik heb niemand in mijn omgeving die mij begrijpt, ze zeggen eet dan een appel, maar zo werkt het niet. Hoe graag ik ook zou willen.

wil er iemand met mij praten?

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: B.E.DAnjaSaturday, February 03, 7:53:30


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.