VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 18:12:04Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Geen titel, wel triggerend!


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, July 05, 13:16:31
In reply to: Anja 's message, "Re: Geen titel, wel triggerend!" on Sunday, July 03, 23:51:14

Lieve Anja,

bedankt voor je lieve reactie :)

Wat je zegt is waar, dat het echt houden van mezelf op dit moment het grootste struikelblok is. Ik heb nog steeds een ontzettend negatief zelfbeeld en projecteer deze zelfhaat nog steeds op mijn lijf en het eten/niet eten. Ik ben dus wel aangekomen, maar tussen de oren is er niets veranderd en zit het nog steeds helemaal niet goed. Dit is iets waar ook mijn psycholoog me niet bij kan helpen helaas, wat dat betreft is hij niet iemand die door mij heen prikt en zelf lukt het me niet om dit te veranderen.

Mijn psycholoog vindt me een sterke persoonlijkheid en gelooft dat het allemaal vanzelf goed gaat komen met mij. Zelf vind ik het heel moeilijk om aan te geven dat ik eigenlijk helemaal niet zo sterk ben. Ik zie dit als falen, zwak zijn en dat is iets wat ik natuurlijk niet wil zijn. Ik weet dat ik alleen mezelf nu voor de gek hou en zo ook niet geholpen kan worden, zolang ik dit niet aangeef, maar aan de andere kant vind ik het wel best zo, want ik ben ergens ook heel bang om echt aan mezelf te moeten gaan werken. En inderdaad wat jij zegt: "de angst om verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven, zonder dat uiterlijk hierbij een rol speelt." Ik ben inderdaad bang voor die verantwoordelijkheid, want ik geloof niet in mezelf, ik geloof niet dat ik ergens goed in ben, ik weet eigenlijk niet eens wie ik ben zonder eetstoornis. Het is een vlucht uit het echte leven, maar mijn eetstoornis voelt zo verdomd veilig... laf he!

Fijne dag lieverd, ik denk aan je.

Liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Geen titel, wel triggerend!AnjaTuesday, July 05, 15:38:12


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.