VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 14:09:55Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Voor Mignon


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, July 25, 19:36:45
In reply to: Anja 's message, "Voor Mignon" on Sunday, July 24, 18:43:06

Lieve Anja,

nog twee nachtjes slapen en dan is het zover...BRRR! De opname gaat dus nog steeds door, ik heb voor de verandering niet afgebeld ;)

Vandaag moest ik voor een voorbereidend gesprek komen. Ik heb met mijn psychologe gesproken en kennis gemaakt met mijn socio-therapeute. Mijn vader was er ook bij, want ze wilde ook graag met een familielid over mij praten.

Hoewel het een standaard gesprekje was, was het voor mij heftiger dan anders. Ik loop nu al ruim een halfjaar mee in de hulpverlening, maar nog nooit hebben ze me echt weten te raken (zelfs mijn psycholoog niet) Hiermee bedoel ik dat ik nog nooit heb gehuild ofzo, ik houd me altijd groot. Vandaag was ik blijkbaar emotioneler dan anders, want na 10 min zat ik al te janken. Ze stelde vragen waar ik al 10 keer eerder antwoord op heb moeten geven, zoals wat ik denk de oorzaak van mijn eetstoornis etc. Ik ben halverwegen even weggelopen om mezelf te vermannen en dus streng toe te spreken. Daarna ging het wel weer. Pffff, wat voelde ik me opgelaten zeg! Terwijl ik dondersgoed weet dat huilen geen teken van zwakte is, en zelfs goed voor je kan zijn... maar toch.

Verder heb ik het behandelplan gekregen. Je bent echt de hele dag bezig met therapieen! Ik moest echt even twee keer kijken, want ik had niet verwacht dat het zoveel zou zijn. Ook kreeg ik te horen dat ik pas over 6 weken een weekend naar huis mag! Jeetje, daar had ik niet op gerekend, ik had gehoopt dat ik binnen 3 weken in het weekend naar huis zou mogen :( Verder moest ik een soort van contract tekenen, waarin o.a. staat dat ik niet mag automutileren, en ook dat ik mezelf minimaal twee dagen bedenktijd geef, wanneer ik het niet meer zie zitten en naar huis wil.

Er is dus een hoop op me afgekomen vandaag en ik ben dan ook behoorlijk uitgeput emotioneel. De rest van de dag ben ik als een gek gaan schoonmaken, zodat ik m'n huisje lekker schoon achter kan laten. Mijn honden worden door mijn beste vriend verzorgd, dus daar hoef ik me ook geen zorgen om te maken... hoewel ik dat toch wel zal doen. Morgen nog een paar dingen kopen en mijn tas inpakken... En dan is het zover!

Ik zal morgen ook nog een apart bericht posten aan jullie allemaal. Ik ga jullie echt wel gaan missen zeg :( Hoewel ik momenteel niet zo actief ben op het forum, lees ik bijna iedere dag mee en denk ik heel veel aan jullie!

Ik hou het hier bij, ook al wil ik nog duizend en 1 dingen kwijt. Maar het is momenteel chaos in m'n kop en er komt toch niks zinnings uit bij me.

Heel veel sterkte allemaal, ik denk aan jullie!

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
heel veel succes!AnjaTuesday, July 26, 9:14:49


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.