VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 17:16:51Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: heel veel succes!


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, July 26, 9:14:49
In reply to: Mignon 's message, "Re: Voor Mignon" on Monday, July 25, 19:36:45

Lieve Mignon,

Wat spannend allemaal joh, ik kan me heel goed voorstellen hoe jij je voelt, niet zo gek lijkt me. Ik herken het ook dat je moeilijk kunt huilen, ik heb dat zelf ook nog steeds :) maar je hoeft je nergens voor te schamen, laat het maar gewoon gebeuren, je hoeft jezelf niet streng toe te spreken, je komt daar niet voor je zweetvoeten of om gezellige gesprekken te voeren, het is ook verdrietig allemaal en jouw verdriet mag er zijn!

Goed dat er zoveel therapie is, want je moet er niet aan denken dat er de hele dag niets te doen valt en je je zit te vervelen. Ik denk dat een druk programma wel wennen zal zijn, maar het is goed om intensief aan de slag te gaan. Zo krijg je ook weer structuur in je leven. Ik vind het jammer voor jou dat je eerst 6 weken daar moet blijven, maar ook dat heeft een reden, 3 weken zou te vroeg zijn en dan is het risico op terugval heel groot, dat zou weer slecht zijn. Na 6 weken ben je al stukken verder. En je hebt even niets anders aan je hoofd, dat is ook prettig. Natuurlijk begrijp ik dat je je honden zult missen, maar ze zitten denk ik prima bij die vriend van jou en ze krijgen er een bazinnetje voor terug dat stukken lekkerder in haar vel zit, in eerste plaats doe je dit voor jezelf, maar ook een beetje voor je honden, ook die zullen blij zijn als jij je weer beter voelt en gezonder leeft! Fijn dat je opvang hebt gevonden voor ze :)))

Veel sterkte vandaag lieve schat, succes met alle voorbereidingen, ik denk aan jou en ik vind je een kanjer dat je hebt doorgezet deze keer, dat is ontzettend moedig! Het gaat helemaal lukken. Ik ben heel benieuwd hoe het over 6 weken met jou gaat. Zet hem op hoor! En ja... ik ga jou ook missen, maar ik ben blij dat er nu wat gaat gebeuren en ik hoop echt dat je snel je draai vindt daar, het is een prima instelling!

Liefs en ik denk aan jou!
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: heel veel succes!DinaTuesday, July 26, 11:00:37


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.