VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, April 29, 19:57:22Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Voor Anja (trigger)


Author:
Zoë
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, August 09, 18:39:11
In reply to: Anja 's message, "Re: Voor Anja (trigger)" on Monday, August 08, 23:03:18

Lieve Anja,

Bedankt voor je bericht!
Ik denk dat ik voor optie 1 ga. Ik ga alle dingen opschrijven waar ik mee zit en tegenaan loop omtrent de manier waarop hij met mij omgaat.
Want naast dat ik me nu zo rot voel over de laatste 2 gesprekken. Daarvoor voelde ik me redelijk goed bij hem.
En ik wil absoluut geen ander, want ik heb totaal geen behoefte aan nogmaals mijn hele verhaal te doen aan een vreemd iemand.
En ik heb wel de neiging om lief te zijn voor mijn psych. Om hem het gevoel te geven dat hij een goeie psych is. Wat dat betreft ben ik echt een 'pleaser'.

Ik heb volgende week maandag weer een afspraak. Dus dan ga ik maar even wat voorbereiden.
Ik ga ook een vragenlijst maken over de deeltijd. Want ik ben als de dood ervoor maar waar ben ik eigenlijk bang voor? Misschien heb ik er wel een heel verkeerd beeld van. Dus volgende week stel ik ook al mijn vragen omtrent de deeltijdbehandeling...

Bedankt voor je antwoord op die kaliumtest. Ik moet er een laten doen bij mijn huisarts. Maar ik heb echt een grote spuitjes-fobie.
Ik word echt gek als ik zo'n ding maar even zie. Dus ik moet me psychisch voorbereiden op wat voor een prik dat gaat worden. Dat word dus verschrikkelijk...:(
Ik ga samen met mijn psych ook van die fobie proberen af te komen. Toevallig ben ik vandaag net begonnen. Een vriendin van mij heeft een spuit+naald meegenomen. En die moest ik ergens op een plek leggen waar ik het veilig vond. Dat is dus gedaan door haar. Ik moest al verschrikkelijk huilen toen ik em daar zag liggen... Maar volgens mij psych gaat het best snel minder erg worden, die angst. Daar vertrouw ik dan maar op!
Durf niet meer in de huiskamer te gaan zitten op dit moment...pffff!

Dit is echt een 2 prijzen voor 1 psych. Je komt voor een eetstoornis, maar we nemen ook gelijk maar de spuitjes-fobie mee haha.

Kus,
Zoë

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor Anja (trigger)AnjaTuesday, August 09, 21:13:18


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.