VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 27, 2:00:10Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Hoi Daantjuh


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 07, 22:37:30
In reply to: daantjuh 's message, "Re: alles loopt mis (triggerend)" on Saturday, May 07, 16:13:41

Lieve Daantjuh,

Ik was de hele dag weg, dus kon niet eerder reageren, wat ontzettend balen dat je je zo rot voelt joh! Ik ben blij dat je hier even bent komen roepen, heel goed van je. Al kan ik het niet voor je oplossen, ik wou dat ik dat kon, toch hoop ik dat je hier wat support voelt.

Verder wou ik je zeggen hoe ongelofelijk goed ik het van jou vind dat je erover hebt gepraat, al is het dan nog niet met heel veel woorden etc. je hebt het benoemd en dat is een super overwinning!!! Ik ben heel blij ook dat je vriendin het goed heeft opgenomen en dat je je zeker voelt dat ze jou hierom niet laat vallen, en zo hoort het ook! Je hebt recht op steun van je vriendin(nen). Al is het nog zo moeilijk erover te praten, dat begrijp ik heus wel, het is ook niet zomaar iets, een eetstoornis hebben en zeker als die eetstoornis dat zo ingewikkeld lijkt, en je er al zo lang meer rondloopt. Welke soort eetstoornis je hebt is in wezen niet zo van belang... het feit dat je een eetstoornis hebt is een teken dat je hulp en steun nodig hebt en het niet alleen kunt. Het heeft al heel lang bij jou niets meer met afvallen te maken... Dat is de valkuil en het misverstand voor de omgeving vaak... dat ze denken dat het met een beetje lijnen of een beetje meer eten wel weer goedkomt... mispoes dus...

Ik denk trouwens, hoe vervelend dat ook voor je is, dat je vriendin wel eens gelijk zou kunnen hebben, dat veel mensen het eigenlijk al lang vermoeden/door hebben. En al wil je het niet, ik denk dat als ze het weten ze enorm opgelucht zijn en dat ze jou zullen steunen... misschien dat sommigen er geen raad mee weten, maar als het echte vrienden en vriendinnen zijn dan zullen ze jou heus niet laten vallen!

Veel liefs en sterkte, Daantjuh, hou je taai!
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.