VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 11:05:01Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Futloos (triger)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 28, 15:58:06

Hallo,

De laatste dagen gaat het fysiek met mij niet zo goed (met de rest ook niet), voel me heel vlug moe en slap, wat weer de nodige frustraties oplevert. Door mijn zoektocht deze week (die ik trouwens op donderdagavond stop gezet heb, heb voorlopig al genoeg gevonden) is het eten er weer serieus bij ingeschoten, schuldgevoelens die terug naar boven komen over gebeurtenissen in mijn jeugd, en nieuwe schuldgevoelens omdat ik zo zwak ben ze nog steeds niet te kunnen plaatsen. Ook heb ik het er moeilijk mee dat ik mijn partner aan het verwaarlozen ben, kan bijna geen knuffel of aanraking verdragen, het doet allemaal zo’n pijn en met mijn knoken zal het bij hem ook geen deugd doen. De laatste 2 dagen lag ik meer op de zetel dan wat anders, afstoffen of stofzuigen of nog maar een bad nemen is voor mij loodzwaar geworden, ga ook tegen de vlakte en als ik terug bijkom voel ik me nog slechter. Langs de ene kant denk ik dat het allemaal een beetje te vlug gaat en lang de andere kant kan ik er niet rap genoeg mee aan de slag gaan. Mijn partner probeert mij toch stilletjes aan het eten te krijgen met voor mij mijn lievelingseten klaar te maken en dat maakt mij nog ongelukkiger, ik zou het wel willen opeten maar het lukt me niet, ik word al misselijk als ik er maar aan denk of er naar kijk, gelukkig dwingt hij mij tot niets maar ik kan mij zijn teleurstelling wel voorstellen. Hij probeert het mij zo gezellig mogelijk te maken, vandaag nog kwam hij met een ventilator aanzetten om me wat verkoeling te brengen, ik heb het niet warm, ik heb het koud!!! We kunnen over alles nu wel babbelen en daar ben ik heel blij om, hij is er, dat is op het moment wel belangrijk voor mij, soms komt bij mij de vraag wel op “hoe lang nog”, hoeveel geduld kan hij nog opbrengen. Ik zadel hem wel met van alles op, wij zijn samen van in onze studententijd, hebben het altijd goed gehad, en nu na bijna 20 jaar zit hij met een heel ander iemand opgescheept, zal voor hem ook niet makkelijk zijn.
Weet je, doordat ik mij nu niet zo super voel kan het mij precies minder schelen, zou alleen nog willen slapen, slapen en nog eens slapen.

Anja, lief van je om zo met mij in te zitten, ik ben sinds donderdag niet meer op de pc geweest, kon de kracht niet opbrengen, normaal zou ik er nu ook niet zijn maar ik moest de thesis doorsturen en kwam toch eventjes piepen. Het doet echt wel deugd hoor. Ik vind je echt een unieke vrouw, ondanks het feit dat jezelf zo met therapie bezig bent vind jij nog steeds de energie om anderen zo positief te benaderen. Je straalt het gewoon uit, door jouw berichtjes is er bij mij wel een lichtje gaan branden en het heeft mij in beweging gezet, jij bent een kanjer, een steunpilaar voor velen. Ik ga iets proberen, moest het niet gelukt zijn,

[img]http://www.cosgan.de/images/more/flowers/008.GIF[/img]

Dit waren bloemen voor jou

Ik hoop dat het met de pijn de goede kant op mag gaan, ik duim voor jou


Groetjes Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Futloos (triger)AnjaSaturday, May 28, 17:54:21
  • Joepie -- Anja, Saturday, May 28, 17:58:51

Lieve DinaAnjaSunday, May 29, 2:37:46

Voor DinaAnjaMonday, May 30, 0:40:06

Lieve DinaAnjaTuesday, June 07, 0:24:51


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.