VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 11:16:43Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Hoe je plaatjes in je berichten kunt zetten


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 28, 18:15:25

Lieve allemaal,

Het is hier mogelijk om plaatjes en foto's in je berichten te plakken, het bericht van Dina inspireerde me om dit berichtje nu even te schrijven voor een ieder die dat ook wel wil, maar niet weet hoe dat werkt.

Je moet dat in html doen, dus voor hen die weten hoe dat werkt is het makkelijk... maar als je dat niet weet (wat ik me zo kan voorstellen) en je wilt best wel eens een plaatje in je bericht plakken mail me dan leg ik het je uit, want het is niet zo heel erg moeilijk. Althans, voor mij niet :)))

Je kunt me ook mailen voor je je bericht plaatst dan geef ik je de "code" die je dan op de plek van je plaatje kunt plakken. Dan heb ik de locatie nodig van je afbeelding/plaatje op internet (de link er naartoe). Op die manier kan het ook, zet het dan niet in je bericht op het forum, want dan moet ik het opnieuw posten, maar gebruik het mailformulier, dan even je bericht bewaren tot je van mij de juiste code krijgt.

Je kunt het mailformulier vinden op onderstaande link die dan als het goed is in een nieuw venster opent:

Mailformulier


De mensen die mijn mailadres al hebben mogen natuurlijk ook rechtstreeks mailen voor dit soort dingen ;) Ik zet het adres hier niet, want ik wil geen spam, vandaar...

Ik hoop dat ik jullie hiermee misschien weer blij kan maken, de mail check ik een paar keer per dag.

Liefs en sterkte iedereen, fijn weekend!
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.