VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 23, 10:22:41Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: Voor Anja en Mignon (trigger!!)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, June 05, 2:29:41
In reply to: Zoë 's message, "Voor Anja en Mignon (trigger!!)" on Sunday, May 29, 21:16:14

Lieve Zoë,

Ik ben echt heel blij dat je weer wat van je laat horen!

Wat zou ik je graag schrijven dat het met mij super gaat en dat ik dus 'op het rechte pad' zit ;) Maar helaas heb ik een flinke terugval en gaat het dus niet zo lekker met me wat mijn eetstoornis betreft. Toch ben ik niet van plan om de hoop dat het beter gaat worden op te geven!!! En ik geloof er nog steeds voor de volle 200% in dat het met jou ook goed gaat komen!

Ik ben blij om te horen dat je nog steeds naar je psycholoog gaat, want dit kun je gewoon niet alleen oplossen. Samen met hem ga jij je eetstoornis onder controle krijgen en als het niet samen met hem lukt, dan met intensievere hulp. (wat klink ik streng he :p) Ik vind het gewoon zo kl*te voor je dat je je zo rot voelt :( Je verdient het om gelukkig te kunnen zijn en te genieten van het leven! Vecht daar alsjeblieft voor lieverd!!!

Kom hier maar weer lekker veel van je afschrijven en blijf van die walgelijke (sorry hoor :S) zieke pro-anorexia sites weg! Ik merk dat ik ook nog heel vaak zo denk en begrijp goed dat je af en toe behoefte hebt aan contact met mensen die ook zo denken, maar ze helpen je daar alleen maar verder de afgrond in :S Ook hier begrijpen wij het heel goed als je even alleen maar voordelen in je eetstoornis ziet en bang bent om zonder te leven, los te laten. We hebben hier allemaal een eetstoornis en herkennen en begrijpen deze gedachtens heel goed (ik in iedergeval wel) Het enige verschil is dat we elkaar hier steunen in het beter worden (zoals je zelf weet en doet) en niet in het nog zieker worden. Dus ook als je het beter worden niet ziet zitten en alleen maar negatief denkt kun je hier je verhaal kwijt, we veroordelen je dan niet, want we zitten helaas allemaal in het zelfde schuitje en begrijpen precies wat je dan bedoeld. Dat is toch onze kracht, de kracht van lotgenoten op een positieve manier.

Bijna een jaar gelden stonden er bijna alleen maar berichtje van ons, weet je dat nog? :D Ik hoop echt dat je weer wat vaker hier je hart komt luchten wanneer je daar behoefte aan hebt, want ik vond altijd een hoop steun in de herkenning van jouw berichten... ik mis je gewoon!

Heel veel sterkte lieverd, ik denk aan je!

Dikke knuffel,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.