VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 23, 10:19:57Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, June 21, 19:34:15
In reply to: Anja 's message, "Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)" on Tuesday, June 21, 9:24:20

Lieve Flow en Anja,

Bedankt voor jullie waardevolle tips, het is deze middag nog ter sprake gekomen met mijn vriendin, zij begon er zelf over, ze had dus wel wat gemerkt zei ze maar wist ook niet goed hoe ze moest reageren. Ik denk niet dat ik het in de hele groep zal kunnen vertellen, voel er meer voor om het thuis te gaan verwoorden, het zal voor mij veel minder bedreigend zijn en zo kan ik vlugger ergens op inspelen, in groep kunnen reacties mij overvallen en kan het weer voor de nodige spanning zorgen. Beter op voorhand dan kan ik vanaf de eerste dag vakantie genieten. Ja dat zie ik wel zitten.

Ik ben echt wel blij dat we straks op vakantie vertrekken, misschien gaat het daarna allemaal een stuk gemakkelijker.
We gaan naar Normandië en Bretagne (de meesten zijn verzot op oesters!!!!! en dat is dus the place to be voor oesterliefhebbers) het feit dat de meesten echte bourgondiërs zijn maakt het soms zo moeilijk, je ziet die zo genieten en bij je zelf lukt dat niet, zij leven om te kunnen eten en bij mij is het meer eten om te leven. Wat bij mij ook zo contradictorisch is, langs de ene kant heb ik een aversie voor eten en langs de andere kant fascineert eten me ook wel,ik kook dus heel graag (voor anderen) en daar kan ik wel van genieten, ik heb dus ook een grote collectie kookboeken (waar ik regelmatig in lees!!!!!) ik weet niet of anderen zich hier ook in herkennen? of is dat alleen een raar trekje van mij!!!

Ik ben deze namiddag dus naar de nieuwe diëtiste gegaan, wat een verschil!!!! ze wil zelfs samenwerken met de psycholoog. Zij stond dus wel open voor wijzigingen aan het eetschema en voor de dagen dat ik misselijk ben heeft ze een aangepast schema gemaakt.

Geestelijk voel ik mij dus wel wat beter, voor de rest is het minder, SLE is terug aan het opspelen!! dit weer mag voor mijn part rap veranderen, geef mij maar een 20 à 22 graden, warm genoeg.

Liefs Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Hoi Dina!AnjaTuesday, June 21, 21:58:30


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.