VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 14:54:38Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, June 21, 9:24:20
In reply to: Dina 's message, "Vakantie in zicht!!!! (trigger)" on Monday, June 20, 9:37:00

Lieve Dina,

Ik kan goed begrijpen hoe moeilijk die situatie voor jou is geweest en ik sluit mij aan bij Flow, erover praten met de mensen die aanschuiven aan jouw tafel klaart de lucht. Het is ook voor die mensen lastig, snap je. Ze willen je vast heel graag helpen, maar weten er niet goed raad mee omdat voor veel mensen een eetstoornis een soort abacadabra is. Ze weten zich dan geen houding te geven. Jij kunt dat doorbreken door ze op jouw manier uit te leggen wat er met je aan de hand is en vooral dat het jou veel stress oplevert als je het idee hebt dat mensen op jouw eetgedrag letten. Vraag het ze gerust of ze dat doen en zeg dat je hun bezorgdheid begrijpt maar dat het averechts werkt als jij het gevoel hebt dat ze jou controleren...

Het zal best nog een tijdje duren voor je met dit soort situaties om kunt gaan, maar je bent op de goede weg, Dina, en dit hoort er allemaal bij! Je mag helemaal jezelf zijn en je hoeft niet te presteren, proberen is genoeg, je doet het uitstekend! Het is geen wedstrijdje. Probeer in ieder geval zo eerlijk mogelijk te zijn over je gevoelens, dat haalt een boel druk weg voor jou.

Waar ga je naartoe met vakantie? Het lijkt me voor jou wel heerlijk om nu even alles achter je te laten met je man en gewoon te gaan ontspannen en genieten!

Veel sterkte Dina en ik hoop dat je je al een beetje beter voelt. Weer een warme dag, ik ben nu zelf ook wat minder actief, maar ik denk aan jou hoor!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)DinaTuesday, June 21, 19:34:15


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.