VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 10:21:27Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Hoe is het gegaan?


Author:
Fluffy
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 08, 7:56:39
In reply to: Anja 's message, "Hoe is het gegaan?" on Saturday, May 07, 22:44:36

Het is niet zo goed gegaan.
Heb zo mijn best gedaan, bij het etentje om er toch maar van te kunnen genieten, maar voelde me slecht.
Het enige waar ik aan kon denken was dat ik teveel had gegeten en dat ik dat niet wilde, dat dat uit mijn lichaam moest. Uiterlijk heb ik gedaan of ik mij amuseerde en genoot, maar vanbinnen ging ik kapot van de zenuwen omdat ik me er zo slecht bij voelde.

Mijn vriend zei je hebt niet te veel gegeten, maar ik ervaarde dat helemaal anders. Met het gevolg ik kwam thuis en ben boven het toilet gaan hangen...

Ik voelde me dan niet goed de volgende dag en had dan s avonds gepland om te gaan bowlen. Eventjes heb ik mijn glimlach kunnen toveren en toch wel me kunnen amuseren, maar na een tijdje niet meer. We waren na het bowlen nog iets gaan drinken met z'n allen, maar daar stond de muziek zo hard, dat ik bijna niemand niet verstond. We zaten aan een lange tafel en waar het op neer komt, is eigenlijk dat ik met niemand echt kon meebabbelen en ik belande in een dipje daardoor. Voelde me zo slecht, mijn vriendinnen deden dan wel hun best om mij er bij te betrekken, maar voor mij had het geen zin meer. Wou gewoon naar huis en de leegt opvullen door te gaan eten. Heb dat niet gedaan, maar wou het zo hard.

Op dit moment voel ik me zo slecht. Kan niet slapen of niets en ben wel heel moe.

Het enige waar ik aan kan denken, is 'Wat is het om gelukkig te zijn? Wat voor gevoel geeft dat?'. Ik denk dat ik bang ben om gelukkig te zijn. Dit eetprobleem is nu al een beetje een 'gewoonte' geworden in mijn leven.

Wil zo graag me volproppen met eten om de leegte binnen in te vullen. Het is zo moeilijk....

Weet niet goed wat ik moet doen. Heb zoveel pijn binnen in mezelf...

xxx
Fluffy

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Hoe is het gegaan?AnjaSunday, May 08, 14:28:13


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.