VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 13:47:21Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Dankjewel :) (trigger)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 08, 23:16:36
In reply to: Anja 's message, "Mignon" on Thursday, April 28, 20:32:31

Hey lieverds,

sorry, sorry, sorry, dat ik zo lang niks van me heb laten horen!

Wat ontzettend fijn en lief dat er een apart berichtje voor mij is geplaatst, dat doet me echt ontzettend veel. Ik hou het nu nog even kort (ga zo m'n bedje in) maar ik wil toch even laten weten dat het redelijk met me gaat. Er is een hoop gebeurt en ik ben een hoop aangekomen :s De afgelopen weken zijn niet makkelijk geweest, want door het aankomen werd ik echt depressief (down ben ik vaak geweest, maar dit ging veel verder dan down zijn) Toch heb ik het eten en aankomen doorgezet en inmiddels zit ik bijna op het gewicht waarmee ik begon met lijnen. Officieel heb ik nog steeds iets ondergewicht maar ik heb dit jaren gewogen, dus ik ga er maar vanuit dat dit gewicht bij me hoort (aangezien ik nu niet meer aankom en mijn gewicht stabiel blijft)

Eten is natuurlijk nog steeds een obsessie voor me, dit gaat volgens mij ook nooit meer over :( Mijn eetstoornis heb ik ook nog lang niet onder controle, want echt een normaal eetpatroon heb ik nog steeds niet (ik krijg steeds meer boulimia trekjes) Eigenlijk ben ik 'alleen' aangekomen en heb ik ervoor gezorgd dat mijn eetstoornis in iedergeval fysiek niet meer gevaarlijk is. Mijn eetstoornis is daardoor lichamelijk niet meer zichtbaar en ik merk nu pas hoe erg het is om zo eetgestoord te zijn en ziek dus, maar er is niemand die het aan je kan zien. Pffffff, wat is het iedere dag toch een strijdt om niet weer te gaan lijnen, om me weer terug te trekken in mijn eigen pijnvrije wereldje waar niemand wat van me verwacht.
Gelukkig is de depressie aardig verdwenen (ik denk dat het mijn hormonen waren) Nu heb ik ook goede dagen ertussen zitten, dan kan ik lachen en ben ik echt vrolijk, maar mijn eetstoornis blijft helaas op de achtergrond aanwezig. Toch put ik hoop en kracht uit deze dagen om te kunnen blijven vechten.

Ik moet zeggen dat het me tegenvalt. Ik had namelijk verwacht dat als ik eenmaal was aangekomen, dat ik dan weer de oude Mignon zou zijn, de Mignon van voordat ik een eetstoornis kreeg. Helaas lijkt deze persoon verdwenen te zijn en dat vind ik nog het ergste van alles. Ik voel me soms lichamelijk en geestelijk tien jaar ouder en ik moet mezelf opnieuw ontdekken en leren kennen. Ik had nooit verwacht dat ik de persoon die ik voor mijn eetstoornis was en absoluut niet mocht nog is zou gaan missen...

Nou, ik maak er toch weer een lang verhaal van merk ik :P Ik heb jullie echt gemist de afgelopen weken, maar ik dacht dat het beter zou zijn om wat afstand te nemen van alles wat met mijn eetstoornis te maken heeft... dit heeft alleen niet erg geholpen :S Het is toch wel fijn om weer van me af te kunnen schrijven en mijn gevoelens te kunnen delen met jullie, ik mis het contact met lotgenoten meer dan ik had verwacht. Sorry als het een onsamenhangend verhaal is geworden, ik heb zoveel in m'n hoofd zitten wat ik wil delen en ik spring daardoor van hak op tak :)

Jullie zijn echt niet van me af hoor...hahaha, ik kom me er weer lekker tegenaan bemoeien en zeuren en klagen :P

Heel veel sterkte allemaal!

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Dankjewel :) (trigger)FlowMonday, May 09, 8:06:18


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.