VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 12:56:46Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Te slecht voor deze wereld? (trigger)


Author:
Fluffy
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, May 05, 12:13:34

Hoi

Dit is de eerste keer dat ik hier kom en als ik deze berichten lees op dit forum dan krijg ik toch het gevoel dat je hier je verhaal kwijt kan en tegelijker tijd gesteund word.

Ik heb een eetstoornis, maar het is soms zo moeilijk om er over te praten, veel mensen weten niet wat het is en kunnen het zich ook niet inbeelden.
Het maakt het leven niet makkelijk.
Soms dan denk ik waarom over komt het mij?
Ben ik zo slecht voor deze wereld?
Nochtans zeggen mensen dat ik juist veel te goed ben voor deze wereld.
Maar waarom krijg ik dan een ander gevoel?

Sommige dagen zijn echt een 'hel' om door te gaan, ik probeer het dan te verbergen bv op mijn werk, maar meestal gaat dat niet.
Vooral de avonden zijn een ramp voor mij, dan is het het lastigste, ik heb een slechte dag gehad en dan ineens kom ik thuis en 'bang' daar heb je het weer. Dan ga ik weer enorm eten, dat geeft soms een troost. Achteraf niet... dan voel ik me zo enorm slecht...

Mijn vriend is heel lief, maar hij begrijpt het niet, soms dan wil ik het van de daken schreeuwen 'Mensen ik heb een eetstoornis, laat me met rust'. Maar dat gaat niet...

Ik weet niet goed wat te verwachten van dit forum, maar heb het gevoel dat ik mijn verhaal kwijt moet...

Fluffy

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Welkom!AnjaThursday, May 05, 12:46:46

Hoe is het gegaan?AnjaSaturday, May 07, 22:44:36


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.