VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, March 28, 15:39:16Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Welkom Dina!


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 15, 8:38:54
In reply to: Anja 's message, "Welkom Dina!" on Saturday, May 14, 23:59:17

bedankt voor de welkom Anja,

Neen de problemen met het eten zijn pas begonnen met het starten van de medicatie, vroeger had ik nooit problemen met eten. Maar toen die medicatie opgestart werd was ik zo misselijk dat ik alles wat ik binnen nam er gelijk terug uitmoest. en braken gaag bij mij altijd gepaard met veel lawaai en veel tranen, een hele bedoening dus. en omdat ik daar zo bang van ben besloot ik op die dagen gewoon minder en op de duur bijna niets meer te eten. eerst kleine hapjes vb een potje yoghurt in 10 keer epeten!!!)daarom probeer ik ook zo weinig mogelijk aan tafel te eten. aangezien mijn partner de eerste dagen gezien had hoe ik zo van die medicatie moest braken en er dus van af zag, vond hij dit wel ok om op deze dagen weinig te eten. ik op den duur begon de gedachte te spelen "als ik nu op de andere dagen dat ik niet misselijk ben ook minder ga eten dan zal ik misschien op de misselujke dagen minder misselijk zijn" niet dus maar ook op deze dagen bleef ik op den duur verder gaan met minder eten. ik kreeg complimentjes dat ik er goed uit zag ( hoewel op dat moment bij er al een belletje ging rinkelen, neen zo kan het niet) maar op die moment was ik al zo bang dat als ik terug zou gaan eten ik terug zou moeten overgeven. ik werd dus echt bang van gelijk welke vorm van eten. discussies aan tafel konden niet uitblijven en toch kon ik mij steeds verschuilen achter mijn medicatie en met de uitleg " ik verdeel alles over de dag". op den duur waren al mijn reserves opgebruikt en ondanks dat ik wist nu is het gedaan bleef ik maar verder doen. ondertussen zijn mijn reserves al een tijdje uitgeput en begin ik mij soms ellendig te voelen en zeker op de dagen dat ik medicatie neem, soms geraak ik in paniek. ik wil er iets aan doen en durf gewoon niet, schaam me er voor dat ik met heel die tijd verscholen heb achter die medicatie en ik schaam mij zo voor mijn partner omdat ik het hem niet van in het begin gezegd heb, ik schaam mij tegenover iedereen die het zo goed met me voor heeft, ik heb iedereen voorgelogen. ik weet niet of ik echt anorexie heb, bij mij is het niet dat ik mij te dik voel of zo, ik heb nog nooit iets laxerend of iets anders ondernomen, ik ben zelf ban om te braken.maar normaal eetgedrag is het zeker niet!!!! wat heb ik toch!!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Welkom Dina!AnjaSunday, May 15, 9:48:54


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.