VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, March 28, 22:55:17Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: ik weet het niet goed (trigger???)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 22, 20:46:00
In reply to: Dina 's message, "ik weet het niet goed (trigger???)" on Saturday, May 14, 23:21:17

Lieve Anja,


Gisteren een goede dag, vandaag eentje om vlug te vergeten, binnenin is het alsof een orkaan aan het werk is, chaos alom. Mijn hele verzameling die ik door de jaren heen netjes opgeborgen had wordt nu door elkaar gehaald, dingen die ik al lang vergeten was passeren nu de revue, heel beangstigend en voel me zo onmachtig, zie ik het wel allemaal goed, zie ik geen spoken!!!sinds deze morgen leef ik precies in een andere wereld, eten gaat al een paar dagen helemaal niet meer , ik leef puur op adrenaline, voel geen honger of dorst, gewoon verder doen zonder bij stil te staan, begin bij het minste te razen, en val daarna even vlug in het ander uiterste. Als ik mezelf bekijk in de spiegel krijg ik schrik, mijn ogen zitten diep, en de blik die daar achter zit spreekt boekdelen, ik verga van de kou, ik weet met mezelf geen blijf, ik verwacht zoveel van morgen dat het mij nu zo onzeker maakt, voel me net of ik moet morgen examen gaan afleggen, er op of er onder.
Ik pijnig mezelf constant met de gedachte “je had dit kunnen voorkomen” en ja ik had dit kunnen voorkomen maar het is nu te laat, ik zit er mee. Hoe dikwijls heeft mijn partner me willen helpen, heb het altijd geweigerd want het was mijn eigen schuld als er iets mis ging, niet de zijne, dus zou ik het wel alleen oplossen. En ik kon het, oeps alles na een tijdje veilig opgeborgen en ik kon ongestoord verder gaan.
Rationeel nadenken gaat vandaag niet, een slecht trekje neemt de bovenhand, de faalangst die ik al mijn hele leven meedraag is nu baas aan het spelen over mijn gedachten en ik moet zeggen het gaat er heftig aan toe, ga ik terug falen? Ik heb het al zo dikwijls gedaan, waarom zou het nu van de eerste keer lukken!!!! Het is precies of ik bevind mij in het oog van een orkaan, windstil, maar één stap in de verkeerde richting en ik wordt door de spiraal meegenomen, waar naar toe is een raadsel………..
Zo, ik ga nu nog wat bij manlief wat warmte zoeken en hoop dat ik bij hem wat rust kan vinden, sorry voor de onsamenhangende tekst, beter formuleren lukt me vandaag niet, ben blij dat ik dit forum gevonden heb, heb er al veel steun gevonden, vind mezelf nog wel egoïstisch omdat ik nog geen steun voor anderen kan betekenen maar ik kan het nog niet , nu nog niet

Wat de last van mijn SLE betreft, de pijn is altijd op de achtergrond aanwezig, (wordt goed opgevangen met NSAID , Tramadol, Metotrexaat en Plaquenil), vermoeidheid vind ik het ergste, voor de rest ben ik vrij stabiel op dit ogenblik (toch iets dat stabiel is!!).

Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: ik weet het niet goed (trigger???)AnjaSunday, May 22, 20:57:25

Re: ik weet het niet goed (trigger???)AnjaMonday, May 23, 0:27:00


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.