VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 12:51:17Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: ik weet het niet goed (trigger???)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 14, 23:21:17

ik ben Dina,

ik heb een autoimuunziekte en daarvoor krijg ik een zware cocktail medicatie die mij 4 dagen per week misselijk maken. iedereen kon er inkomen dat ik op die dagen geen of weinig voedsel in nam, kreeg op den duur zelfs complimentjes dat ik er goed uit zag met die kilotjes minder(in die tijd had ik reserve genoeg). hoewel ik zelf vond dat het niet meer normaal was bleef ik maar doorgaan, iedereen vond toch dat ik er goed uitzag, waarom er dan een probleem van maken. ik begon zelfs op de dagen dat ik niet misselijk was ook minder te eten, misschien zou ik dan de dagen erop ook minder misselijk zijn!!! ik begon ook steeds meer uitvluchten te zoeken om maar niet samen met iemand aan de tafel te moeten zitten. nu besef ik dat het zo niet verder kan, mijn reserves zijn ondertussen al uitgeput,maar hoe ik ook mijn best doe het wil maar niet lukken om hulp in te schakelen, uit schaamte. ik heb me zo lang weg kunnen steken achter die medicatie, niemand die er ooit iets verder achter gezocht heeft. ik wil er uit geraken maar ik ben soms gewoon bang om te eten, ik ben bang van eten, ik weet het niet meer.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Welkom Dina!AnjaSaturday, May 14, 23:59:17

Hoe is het gegaan Dina?AnjaTuesday, May 17, 16:31:15

alles goed met je, Dina?AnjaThursday, May 19, 0:56:28

Re: ik weet het niet goed (trigger???)DinaSunday, May 22, 20:46:00


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.