VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 13:07:09Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Zo vreselijk verdrietig (trigger)


Author:
She
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, April 11, 13:31:41

Ik ben hier nu voor het eerst en ik moet echt even mijn verhaal kwijt. Ik ben zo enorm verdrietig. Afgelopen jaar ben ik tientallen kilo's op een gezonde manier verloren. Hartstikke blij mee en natuurlijk erg trots. Toen ik halverwege het jaar ook succesvol stopte met roken, was ik helemaal trots op mezelf. Als ik nu terug kijk denk ik dat dat het moment is geweest dat het mis is gegaan. Ik heb namelijk een eetprobleem en dat is er vanaf het niet meer roken langzaam in geslopen. Eerst waren het kleine tot redelijke snaaibuien maar ze worden steeds erger. Nu eet ik hele boterkoeken weg en dikke repen chocolade en ik kan het maar niet laten. Ik word dus ook steeds dikker en dikker en eet langzaam mijn verloren kilo's van afgelopen jaar er weer aan. Ik neem me elke dag voor om weer te eten zoals vorig jaar maar ik krijg het niet meer voor elkaar. Het gevoel, dat gigantische goede gevoel van vorig jaar is weg. Nu ben ik alleen nog maar verdrietig en gefrustreerd. De mooie nieuwe kleding die ik heb gekocht begin ik alweer niet meer te passen. Het maakt me echt wanhopig. Ik durf het er niet met mensen over te hebben. Ik schaam me dood. Ben vorig jaar overzaaid met complimenten en die maak ik nu allemaal niet meer waar. Ik voel me een enorme loser en afhaker...Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Zo vreselijk verdrietig (trigger)AnjaMonday, April 11, 20:46:02

Re: Zo vreselijk verdrietig (trigger)FlowMonday, April 11, 21:24:44

Re: Zo vreselijk verdrietig (trigger)daantjuhTuesday, April 12, 16:53:49


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.