VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 14:13:55Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Hoe het is gegaan...


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, April 14, 18:13:05
In reply to: alicia 's message, "Hoe het is gegaan..." on Thursday, April 14, 16:48:56

Lieve Alicia,

Wat rot dat het toch niet helemaal is gegaan zoals je zou willen... Ik denk dat het belangrijk is om je gevoel te volgen hierin. Misschien dat je veel liever individuele therapie gaat volgen om zo aan de oorzaak te werken. Laat je informeren zou ik zeggen, er is genoeg te vinden op internet. Iedereen heeft weer baat bij wat anders, het is het allerbeste om zelf op zoek te gaan, makkelijk is dat niet, maar je mag best moeite doen voor jezelf :) Misschien is het een goed idee om eens op te schrijven wat je precies verwacht van therapie, wat je hoopt ermee te bereiken en wat voor therapeut bij jou zou passen.

Ik ben blij dat je vader bij je was en dat je daar niet alleen hoefde te zitten. Ik kan me goed voorstellen hoe het geweest moet zijn toen je plots voor het blok werd gezet aan de telefoon, vind ik niet bepaald getuigen van een beetje gevoel voor jou en je situatie door je huisarts.

Zo te horen ga je het al heel goed aanpakken, naar dat gesprek en dan maar zien. Schrijf je vragen op en twijfels, etc. en informeer ook daar of er nog andere vormen van hulp zijn. Vertel ze duidelijk wat je nodig hebt. Precies zoals je het in dit bericht omschrijft. Print dat anders ff uit en neem het mee... want je maakt het heel duidelijk, goed van jou hoor!

Ik blijf je een kanjer vinden, heel knap dat je de stap richting hulp hebt gezet en het is zo goed dat je ouders het weten! Je hebt nog een weg te gaan, maar ik weet zeker dat jij een vechter bent en dat het gaat lukken. Ik hoop dat dat rotgevoel gauw weg is en plaatsmaakt voor kracht en vechtlust.

Zet hem op Alicia, don't give up, ik denk aan jou!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.