VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 1:54:21Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: alles zit me dwars trigger


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 01, 10:27:46
In reply to: devil 's message, "Re: alles zit me dwars trigger" on Sunday, May 01, 8:34:10

Lieve Devil,

Je hoeft mij niet te bedanken hoor dat ik jou antwoord geef, dat antwoord dat verdien jij, je verdient steun en begrip en dat is precies waarvoor dit forum er is. Steun, begrip, herkenning, zonder elkaar te veroordelen of de les te lezen, gewoon een plekje waar jij jezelf mag zijn! Ik ben overigens 35 jaar dus "ietsje" ouder dan jij bent :-)

Ik herken wel veel in wat je schrijft, ik had dat ook toen ik jouw leeftijd had, ik had een hekel aan mezelf, ik voelde me vies en lelijk, ik at ook soms weken niks of haast niks en dan weer heel veel en dan voelde ik me schuldig.

Het klinkt alsof je heel onzeker bent over jezelf, en dat wat anderen ook zeggen dat je het toch niet gelooft en dat vind ik heel erg voor jou want dat lijkt me helemaal geen fijn gevoel :(( Het is ook wel meer dan alleen maar een beetje onzeker zijn denk ik als ik je berichtjes zo lees. Ik denk als ik je verhaal lees tot zover, dat je een eetprobleem hebt of op zijn minst bezig bent er eentje te ontwikkelen en dat neem ik heel serieus! Je gedicht spreekt boekdelen wat dat betreft, ik vind het een hele mooie weergave van hoe jij je voelt! Maar ik vind het ook heel triest want er spreekt uit hoezeer je ermee zit, en vooral dat je er alleen mee bent, dat niemand jouw ware gevoel ziet, je doorheeft... Dat vind ik heel erg voor jou. Je bent een forse strijd aan het voeren met jezelf zonder dat er iemand is die jou kan helpen. En dan kan alles er hopeloos uitzien...

Ik ben heel blij te horen dat je zo'n goede beste vriendin hebt waar je dan nog wel mee kunt praten. Ik merk ook dat je je met haar vergelijkt en dan denkt dat het met jou nog wel meevalt, of heb ik het verkeerd? Als dat zo is dan denk ik dat dat niet slim is, omdat jij anders bent dan zij of dan wie dan ook. Het gaat er niet om wie er "erger" aan toe is, het gaat erom of jij het zelf als erg ervaart, of jij ermee zit, en als dat zo is, en dat is zo, dat straalt van je bericht af, dan is het belangrijk om jezelf serieus te nemen. Om te erkennen dat je een serieus probleem hebt.

Is er niet iemand in jouw familie die je vertrouwt of een docent op school of je huisarts? Ik denk namelijk dat het belangrijk is dat je hulp gaat zoeken. Hoe langer je daarmee wacht hoe erger het wordt. Natuurlijk ben je hier ook welkom om zo vaak als je maar wilt je verhaal te doen. Soms duurt het even voor ik je kan antwoorden, ik ben zelf ook druk en ik volg therapie, maar je krijgt altijd antwoord en er zijn hier meer meiden die ook meesteunen. Soms alleen in gedachten, soms schrijven ze ook een berichtje. Hier word je begrepen en ben je niet alleen.

Bedankt voor je vertrouwen, Devil! Heel veel sterkte, ga lekker van het mooie weer genieten zou ik zeggen...

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.