VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 23, 19:59:53Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Berichtje


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, February 17, 12:27:28
In reply to: Mignon 's message, "Re: Berichtje" on Thursday, February 17, 11:25:29

Lieve Mignon,

Dank je voor je lieve berichtje, slecht ging het niet hoor, maar soms kan een sessie gewoon heel veel oproepen, dat was gisteren zo en dus koos ik maar eens even voor mezelf om de boel te laten zakken en na te voelen, want het was wel heftig. Niet vervelend heftig hoor, maar intens, geen leuke dingen, maar wel goed. Het is een perfecte therapie bij die counselor van mij, het is geen makkelijke peut, maar ik heb niks aan makkelijke mensen. Hij is wel confronterend, maar ook heel lief en respectvol en hij heeft hele heldere inzichten, waar ik weer veel van leer. Ik ben erg onder de indruk ervan, want het is tot op heden niemand gelukt om me zo aan het praten te krijgen dat ik met tranen in mijn ogen zit :) dat was gistermiddag dus wel zo. Echt janken was het niet, maar het borrelde allemaal, het scheelde niet veel en nog veel belangrijker: ik had helemaal geen behoefte om een masker op te zetten.

Nu voel ik me weer beter, maar ik ben wel aan het werk nu, dus ik laat het hier eventjes bij, vanavond moet ik ook weg, dus ik zal pas laat terug zijn. Morgen of van het weekend reageer ik weer op de berichten en ik probeer als ik tijd over hou ook wat over mezelf neer te schrijven, wat ik ook al langs andere wegen doe hoor. Kijk, het is een intense therapie, ik krijg ook "huiswerk" mee dus Jeffery (counselor) houdt me bezig, daarnaast heb ik mijn werkzaamheden nog en dit forum en mijn websites, dus soms raak ik wat in tijdnood, toch lukt het allemaal wel, soms met wat moeite, maar ik red het.

Weet je wat het gekke is, ik heb meer energie op de een of andere manier nu ik wel mijn gevoelens wat meer durf toe te staan en wat meer duik in pijnlijke gevoelens. Dat verbaast me.

Enfin, ik stop, anders zit ik toch weer een heel verhaal te schrijven hier, dat is niet de bedoeling nu, ik heb nog best een boel te doen. Lief dat je reageerde enne... we reageren toch allemaal op onze eigen wijze, ik bedoel: ik ben niet beter dan jij en vice versa, het is geen wedstrijd hoor. Ik kan wel goed schrijven, maar dat maakt jouw steunbetuigingen of die van anderen er niet minder om, we doen het met de intentie elkaar te steunen en daar draait het om. Tnx schat en heel veel sterkte jij, ik heb alles gelezen hoor en ik ga er nog op in, maar als ik er even tijd voor heb en me goed voel.

Liefs en knuffel,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: BerichtjeMignonTuesday, February 22, 16:21:55


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.