VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 22:50:14Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Word zo gek van mezelf! (trigger)


Author:
Johanna
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, February 24, 17:21:54
In reply to: Mignon 's message, "Re: Word zo gek van mezelf! (trigger)" on Tuesday, February 22, 14:28:56

Lieve Mignon,

Vind je reactie helemaal niet vaag hoor, heb er juist heel veel aan! Maar ik vind het ook heel moeilijk om een beetje ergens op slaande dingen te schrijven hier,dus dat ken ik heel goed. Dat vage gevoel van alleen maar in je hoofd te zitten en je nergens op te kunnen concentreren etc. dat is zooo irritant, maarja komt allemaal door ondergewicht.

Ik vind juist dat je heel goed bezig bent, je berichten zijn zo positief etc. En ja, ook al weet je dat je fout bezig bent, dat is wat anders dan day ook zomaar te kunnen doorbreken.

Ik moet inderdaad maar gewoon erkennen dat die honger gewoon een uiting is van mijn lichaam dat het eten nodig heeft, maar op dit moment maakt het me dus gek en in de war :S. Ben liever de hele dag misselijk, dan hoef ik er niet zo aan te denken. Dat hongergevoel vond ik voor ik hier kwam (alweer 6 weken geleden) ergens wel fijn als ik wist dat ik niet ging eten, dan maakte het me sterk, ook al onderdrukte ik het wel door de hele tijd thee en koffie te drinken enz. Maarja, nu eet ik en dat is eng en ben ook zo bang om controle te verliezen.

Nouja, heel erg bedankt voor je berichtje!

Veel sterkte en zet hem op etc. :)

Liefs, Johanna

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Word zo gek van mezelf! (trigger)MignonMonday, February 28, 14:01:38


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.