VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 7:08:22Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: ff van me afschrijven (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, February 24, 22:26:15
In reply to: Raven 's message, "ff van me afschrijven (trigger)" on Thursday, February 24, 22:14:40

Lieve Raven,

Ik vind het heel erg klote om te horen dat jij je momenteel zo naar voelt, en dat je zo worstelt met je gevoelens en gedachten. Het hoort bij je eetstoornis, maar daar heb je nu niks aan, ik kan ook wel gaan zeggen nu dat je buik er niet uitziet alsof ie ontploft en ook dat die jongen dat morgen echt niet gaat zien, maar of je dat nu wilt geloven? Ik kan je alleen maar ongelofelijk veel sterkte wensen en ik ben echt heel blij dat je ons hebt gevonden en dat je durft te schrijven, het is inderdaad even een drempel over, maar als je een angst eenmaal hebt overwonnen dan blijkt het achteraf mee te vallen, dan is het een opluchting. Troost je maar met het idee dat het voor iedereen hier de eerste keer/keren moeilijk was en misschien soms zelfs nog...

Dat van die eetlijstjes herken ik, bij mij werkte dat ook averechts, het werd er alleen maar erger van. Het klinkt gek, maar een eetstoornis heeft niks met eten zelf te maken, wel met je gevoelens en emoties en vaak ook met nare ervaringen uit je verleden. Ik ben blij voor jou dat je een andere therapeute hebt gevonden en dat het daar wel goed gaat.

Heb maar heel veel geduld met jezelf en gun jezelf de tijd, het is niet "eventjes" opgelost, er is vaak een lange weg te gaan, maar die is dan ook wel de moeite waard omdat JIJ de moeite waard bent! Heus, dat ben je, zelfs als je het niet gelooft nu :))

Hele dikke knuffel, veel sterkte en kom maar schrijven als het je oplucht, heel knap hoe je het hebt verwoord, dat is heel goed om te doen, je uiten, en het is volkomen veilig!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: ff van me afschrijven (trigger)MignonMonday, February 28, 13:33:46


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.