VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, April 12, 23:21:24Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: zomaar (TRIGGER)


Author:
esther
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, February 28, 13:33:37

hallo allemaal!

het is een tijdje geleden dat ik op dit forum een berichtje geplaatst heb. ik vind het soms moeilijk om jullie verhalen te lezen, het is erg confronterend voor me. ik herken zoveel...

ik weet niet zo goed hoe het met me gaat, ik voel me eigenlijk best goed omdat ik veel dicipline heb op het moment. ik heb vanochtend fanatiek gesport en voel me hierdoor heel sterk. ik ben de afgelopen maand flink afgevallen en ook hierdoor wordt ik gesterkt. ik weet wel dat het fout is en dat het eigenlijk niet zo goed gaat, maar ja..

ik heb deze week vakantie en daar baal ik enorm van. ik heb zo weinig te doen en ben dan nog meer met eten bezig. ik probeer allerlei bezigheden te verzinnen, maar heb moeite om met anderen af te spreken. zo was afgelopen vrijdag een goede vriendin jarig. na lang twijfelen ben ik er wel naar toe gegaan. iedereen kijkt naar me en let op me. iedereen spreekt me aan en zegt: je laat het deze keer toch niet zo ver komen?? ik lach dan maar wat en roep dat ik het prima onder controle heb. dat ik alleen wat kilo's kwijt wil voor de zomer blablabla. ik merk dat ik mensen ga ontlopen bang voor hun reactie en bang om me te moeten verdedigen.

ik heb de laatste tijd veel nagedacht over het opnieuw zoeken van hulp. stiekem vind ik dat ik niet erg genoeg ben, niet voldoende ondergewicht heb etc. ik schaam me om terug te gaan omdat ik niet net zo slank/mager ben dan een aantal jaar geleden. (ik werd er gek van dat mensen tegen me zeiden dat ik er goed uit zag, en dat een beetje vet me veel beter stond). ik weet dat het belachelijk kinkt. dit betekent dat ik waarschijnlijk nog een tijd zo door zal gaan en dan alsnog zal mogen van mezelf omdat ik dan wel erg genoeg ben?? hmmm ik ben vreemd!!

sorry, werderom een vaag bericht!! tot snel en sterkte allemaal!!

liefs esther

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: zomaar (TRIGGER)MignonFriday, March 04, 15:20:39

Re: zomaar (TRIGGER)MignonSaturday, March 05, 9:21:40

Hoi EstherAnjaSunday, March 06, 16:18:31


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.