VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 4:40:18Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: zomaar (TRIGGER)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, March 05, 9:21:40
In reply to: esther 's message, "zomaar (TRIGGER)" on Monday, February 28, 13:33:37

Lieve Esther,

ik vind je gedachtes helemaal niet vreemd hoor... of ik ben ook een beetje vreemd :S :P Ik begrijp de tweestrijdige gevoelens van jou juist heel goed. Zelf wilde ik ook geen hulp zoeken omdat ik mezelf toen nog niet dun genoeg vond, nog niet ernstig genoeg...
Maar je weet waarschijnlijk ook heel goed, dat een eetstoornis tussen de oren zit en zelfs bij een gezond gewicht (of overgewicht) heel ernstig kan zijn!

Ik heb nu zwaar ondergewicht, maar ik heb spijt dat ik niet eerder hulp heb gezocht :( Hoe dunner je wordt, des te banger word je om aan te komen en het ergste is... des te langer en zwaarder wordt het genezingsproces!
Uit ervaring weet je hoe kl*te het voelt om zo dun te zijn en de eetstoornis op den duur volledig de controle over jou krijgt. Ik weet natuurlijk niet hoeveel ondergewicht je nu hebt, maar ik zou me echt over de 'schaamte' heen zetten en bedenken dat het leven en je gevoel er niet beter op wordt, naarmate je meer afvalt(het is toch nooit genoeg :S) Wacht niet tot je voor jezelf ernstig genoeg bent, want je bent allang ernstig genoeg meis! De kilo's die je nu afvalt zullen er toch weer aanmoeten en dan begint het werken aan de onderliggende reden pas. Laat jezelf niet nog langer in deze hel leven, je bent zoveel meer waard!!! Kies voor jezelf en voor je gezondheid en laat zien dat je sterker bent dan die f*ck eetstoornis... Zet de stap naar hulp, dat verdien je!

Ik herken het erg, dat je het vervelend vind om veel vrijetijd te hebben. Maar wegvluchten voor je eetstoornis en je gevoelens is geen oplossing he :( Het is toch zonde, dat we alles opgeven om maar dun te kunnen zijn :s Dat we alleen nog maar leven voor die eetstoornis. Ik kan daar zo boos om worden, niet op jou hoor, maar op die kl*te ziekte!
Zou het niet heerlijk zijn om weer gewoon naar je vrienden te kunnen, zonder dat je een masker op hoeft te zetten en dingen verborgen hoeft te houden?! De bezorgdheid van je vrienden is terecht, want het gaat toch ook niet goed? :S
Je kan het voor hun verborgen houden en erover liegen, maar bovenal lieg je tegen jezelf en dat is nog veel erger...

Ik hoop dat je hier blijft schrijven wanneer je daar behoefte aan hebt. Je hoeft niet elk bericht te lezen hier wanneer je dat niet aankunt. Je neemt jezelf in bescherming en dat is goed! En uiteindelijk kom je hier alleen voor jezelf, daar is het forum voor bedoeld :)

Ik wil je heel veel sterkte wensen.

Liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Hoi EstherAnjaSunday, March 06, 16:18:31


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.