VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 17, 16:59:17Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Ik begrijp mezelf niet!!


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, March 20, 12:44:18

Hoi meiden,
Na een kleine week dat het goed ging is het toch weer mis gegaan. Ik begrijp mezelf gewoon niet. Ik voelde me zo goed, zo energiek en zo lekker en toch verpest ik het weer met eetbuien. Ik haat mezelf!
Ik weet dat ik hulp nodig heb, ik schaam me alleen zo. Ik durf er met mijn moeder al niet over te praten laat staan met mijn huisarts. Dan moet ik daarnaar toe en vertellen dat ik eetbuien heb, dan schaam ik me echt te diep!
Ik haat mezelf!! ik weet wat goed voor mezelf is en toch verpest ik het keer op keer. Het gaat elke keer mis als ik anders eet of net iets meer dan de dag daarvoor, bijvoorbeeld omdat ik het 's avonds niet red om goed warm te eten. Ik had dan gepland dat ik 2 boterhammen mocht eten en dan pas weer avond eten. Maar door stage red ik het niet om warm te eten want moet vroeg voetballen. Dan word ik 's middags "zenuwachtig" en ga meer eten, maar van een of andere manier heb ik dan meer gegeten dan afgesproken en dan klopt het in mijn hoofd niet meer. Dan gaat het mis, dan denk ik ik heb t nu toch al verpest, morgen doe ik het beter. Ik haat die gedachten morgen, morgen, ik haat het! Ik wil het nu goed doen!!

Ik hoop dat jullie er iets van begrijpen want het is een heel warrig berichtje geworden...

Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Ik begrijp mezelf niet!!AnjaSunday, March 20, 12:55:58

Re: Ik begrijp mezelf niet!!MignonMonday, March 21, 14:30:14

Re: Ik begrijp mezelf niet!!AnnaTuesday, March 22, 18:47:24
  • Voor Anna -- Anja, Tuesday, March 22, 19:02:13


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.