VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:16:27Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)


Author:
ZoŽ
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, March 20, 14:40:42

Hallo allemaal,

Ik wilde eerst alleen even reageren op het bericht van Anja in topic: 'waaah ben zo boos'
Maar heb besloten om er toch maar even een apart onderwerp te gaan maken.

Ik zou willen dat ik deze keer eindelijk een keer een positief verhaal kon tikken. Maar dat zit er geloof ik niet in.
Ik had vorige week een gesprek met mijn psych. En die vond dat ik er down overkwam en dat dit alles de behandeling niet ten goede deed. Daarom ben ik sinds gisteren begonnen met anti depressiva. Ik wilde dat in eerste instantie niet, omdat ik bang was dat ik er aan verslaafd zou raken. En nooit meer zonder zou kunnen. Maar ze hebben we wat dingen uitgelegd en heb toen toegestemd. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog niets voel, maar misschien duurt dat wat langer?

Op dit moment zit ik in een hele diepe put en heb het gevoel dat niemand me eruit kan krijgen.
De reden hiervan is dat ik eergisteren gehoord heb dat mijn hond ernstig ziek is. Hij heeft kanker en uitzaaingen (in zijn milt en longen) en is niet meer te redden. Het kan een deze week al misgaan met hem of misschien nog een paar weken. Maar dan is het over. Nu ik dit typ stromen de tranen alsmaar door. Hij heet Thomas en ik noem hem altijd mijn grote liefde. Hij is de liefste hond die er bestaat. Ik ken gewoon geen andere hond die zo zachtaardig en lief is. Ik ben helemaal dol op hem en kan hem gewoon NIET missen!! Hij is mijn allesje!! Hij is 9 jaar en zou dit jaar 10 worden. Hij heeft nooit ergens last van gehad.

En ineens maandag zag ik dat er iets niet klopte bij hem. Hij reageerde anders op me dan normaal. Naar de dierenarts gegaan die dacht aan een maagdarm infectie. Kreeg een paar injecties maar werd maar niet beter. Dus terug gegaan en weer laten onderzoeken, en toen had de dierenarts het vermoeden dat het helemaal fout zat. Gelukkig konden we meteen door naar een dierenarts in een ander dorp die een echo apparaat had. Die heeft hem onderzocht, maar na een minuut wist hij meteen al dat hij niet meer te redden was..
Ik kon van emotie niet meer op mjin benen staan, ik dacht echt dat ik ging flauwvallen.

Ik heb het al een aantal mensen verteld. En tja, die vinden het erg. Maar die denken ook: een hond is een hond.
Dat is Thomas NIET, hij is mijn grote liefde en ik hou inmens veel van hem. Ik stroom soms echt over van liefde voor dat beest!! Klinkt voor sommige misschien overdreven. Maar ik kan hem niet missen.

Op dit moment is hij nog wel de oude Tom (met koortsverlagende/pijnstillende medcijnen) maar bij alles wat hij doet heel snel moe. Hij slaapt veel en heel druk en vrolijk doen zit er niet meer in. De onderste kwabben van zijn longen functioneren helemaal niet meer dor de kanker. Dus hij ademt heel hoog in zijn longen. Vreselijk om te zien, dat hij zo moet lastig moet ademen.
Nu is het zaak dat we moeten kijken in hoeverre het voor hem nog een fijn leven is. Als hij pijn krijgt of het is gewoon onze oude Tom niet meer...dan moeten we hem inslapen...
Ik HAAT het, het doet me zoveel pijn...!!!
Ik voel me boos en ongelofelijk wanhopig. Wat moet ik zonder die gozer!

Misschien kunnen jullie niets met dit verhaal. Maar ik moet het gewoon kwijt. Ik voel zo'n intens verdriet. Ik huil alleen maar en kan niet werken (heb me ziek gemeld dit weekend).

Nou genoeg ellende, ik stop ermee.

Kus,
ZoŽ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)AnjaSunday, March 20, 15:43:19

websiteAnjaSunday, March 20, 15:46:37

Re: Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)MignonMonday, March 21, 14:11:18

Ontzettend bedankt!!ZoŽThursday, March 24, 20:06:57

Re: Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)NancyThursday, March 24, 20:44:39


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.